• Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος14/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πολλές πιέσεις βγήκαν στην επιφάνεια.

ΚΡΙΟΣ

Με αποφασιστικότητα θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, ενδεχομένως να εμφανίσετε επιμονή στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Σήμερα δε θα λείψουν οι δόκιμες και τα νέα άλματα, ενδεχομένως να περάσετε καινούργια μέθοδο σε εργασιακό σας θέμα ή σε άλυτο ως τώρα προσωπικό σας ζητήματα. Φανερώστε τις σκέψεις σας, εκφράστε τις ανάγκες σας, δε θα λάβετε καμία απολύτως απόρριψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Σαφήνεια και δυναμικότητα θα έχει ο προφορικός σας λόγος, σταθεροί και αμετακίνητοι θα φανείτε ως προς τους στόχους σας. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν ριζικές λύσεις, θα έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε σοβαρά ζητήματα είτε επαγγελματικά είτε ερωτικά. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, θα φανείτε οικείοι σε φιλικά σας πρόσωπα. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως ερωτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη διανοητικότητα σας, θα φέρει ευφράδεια στην ομιλία σας, θα έχετε την ικανότητα να διατυπώσετε και να πείσετε. Με όποιο πρόσωπο συνομιλήσετε θα καταφέρετε να το οδηγήσετε στα δικά σας νερά, κλείνουν επιτυχώς συμφωνίες και ανοιχτές εργασιακές υποθέσεις. Από σήμερα τακτοποιείται ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα, θα βάλετε σε τάξη πρόσωπα που διατηρούν την πλάνη πως μπορούν να κατευθύνουν τις κινήσεις σας ή να ελέγξουν τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα καταφέρετε να δείτε τα πράγματα με μια εντελώς διαφορετική οπτική. Η σκέψη και η κρίση σας αποκτούν περισσότερη διαύγεια και οξύνοια. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας. Κάποια σχόλια ή απόψεις τρίτων, έχουν την πρόθεση να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες. Αλλά με εστίαση στους στόχους σας, θα παραμείνετε στη διαδρομή που θα σας φτάσει στην επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Η όψη της ημέρας θα σας κάνει επικίνδυνα ελκυστικούς, η στάση σας θα είναι ερωτική και ιδιαιτέρως θερμή. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα, συνεργασίες, και οικονομικές σκοτούρες, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα καρδιάς και ερωτικών υποθέσεων. Η μέρα θα σας οδηγήσει σε έντονες ερωτικές δραστηριότητες και επειδή η τύχη θα είναι σταθερά με το μέρος σας, ετοιμαστείτε για την εμφάνιση νέας ερωτικής γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ενδεχομένως να μην έχετε και πολύ όρεξη για σκληρή δουλειά. Σε προσωπική συνάντηση θα νιώσετε έντονα αισθήματα και δυνατό ερωτισμό. Σήμερα θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα. Θα λάβετε πρόταση που θα φέρει αναστάτωση τόσο στην καρδιά σας, όσο και σε ολόκληρη την ερωτική σας ζωή, σας συμβουλεύω να την καλοδεχτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη της ημέρας, θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας, αυτή τη φορά δε θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, με έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς αναζητάτε σταθερό ταίρι, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Αυθορμητισμός, ελκυστικότητα, και έντονος ερωτισμός, θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά δε θα υπάρξει αποτυχία. Από σήμερα περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εισχωρήσει στη ζωή σας γοητευτικό πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργικές προτάσεις θα ακούσετε, σε επαγγελματικές συζητήσεις θα συμμετέχετε, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας  θα σας ανοίξουν δίοδο προόδου και ανάπτυξης. Σήμερα  θα δείτε με πιο υπεύθυνο και πιο σοβαρό μάτι κάποιες καταστάσεις επαγγελματικές αλλά και ερωτικές. Στην ερωτική σας σχέση θα συμπεριφερθείτε σταθερά και ώριμα κάνοντας το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Το ελκυστικό σας παρουσιαστικό δε θα περάσει απαρατήρητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας βοηθήσει να περάσετε σε νέο ξεκίνημα, τώρα θα αλλάξετε στάση, θα βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, από εξαρτήσεις, ή από καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία. Ουσιαστικά θα βάλετε φρένο σε ό,τι σας τραβά προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω. Σήμερα θα προχωρήσετε σε αποφασιστικές ενέργειες θετικής κατάληξης.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αρνητικά λόγια κακιάς στιγμής. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας. Για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

Ετικέτες: