• Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος, 2019

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Peristeri News
Ιούνιος01/ 2019

Καλό και ευχάριστο μήνα σε όλους! Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επικρατεί η σταθερότητα.

ΚΡΙΟΣ

Αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, απρόβλεπτες και απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας. Πάνω από όλα θα βάλετε την προσωπική σας ελευθερία, θα εναντιωθείτε σε τυχόν περιορισμούς, ανεξάρτητο θα είναι το πνεύμα σας, χωρίς αναστολές οι πράξεις σας. Στα αισθηματικά σας, με γοητευτικό πρόσωπο θα γνωριστείτε, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, καταφθάνουν θερμές περιπέτειες που η τελική κατάληξη θα οριστεί από τις δικές σας πράξεις και αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα εμφανιστείτε ψυχικά γενναιόδωροι, η στάση σας θα είναι δυναμική, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Προστατευτικοί θα είστε με τα μελή της οικογενείας σας, θα θελήσετε ισορροπία στις επαφές σας. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε τον στόχο σας και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τρόπο υλοποίησης, δε θα αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει μια πρόταση- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο νέας σχέσης, καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα σας θα είναι κοινωνικά γεμάτη με έντονη δραστηριότητα, θα υπάρξει συνεννόηση στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, ένα καινούργιο άτομο θα διευρύνει τον φιλικό σας κύκλο. Μια συναισθηματική σας υπόθεση κλείνει με επιτυχία, καταφθάνει δίπλα σας πρόσωπο που δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια μέρα συναισθηματικά ήρεμη. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, ενδεχομένως να φανείτε κάπως αδιάφοροι ή απαθείς. Σήμερα  θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα, οι συναντήσεις σας θα είναι ανέμελες και αναζωογονητικές. Σε ξαφνική στιγμή δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανέμελη αισθησιακή και αρκετά ήρεμη θα είναι η στάση σας. Τα γεγονότα θα σας αποτραβήξουν από επαγγελματικά ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα κάνουν την σκέψη και την καρδιά σας να εστιάσουν σε πρόσωπα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Θα λάβετε πρόταση που θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα ενθουσιαστείτε. Σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε θερμά, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να ανοίξετε πορεία νέας σχέσης, οι εξελίξεις θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

Θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια, και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα την έλξη του σ’ εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φεύγουν τυχόν ανασφάλειες η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από αναστολές, ταμπού και προκαταλήψεις. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να αποδείξετε πως όταν θέλετε κάτι μπορεί να το κερδίσετε, ο δυναμισμός σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Αξιοποιήστε την εσωτερική σας δύναμη, τα γεγονότα θα σταθούν στο πλευρό σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας δεν θα λάβετε απόρριψη, εκδηλώστε την έλξη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναλαμβάνετε ουσιαστική και δυναμική δράση, θα έχετε διάθεση σας για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις. Σας προτρέπω να κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να δείξετε τη δύναμη και την αξία σας, θα αποδείξετε τις ικανότητες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας θα δείξετε στο ταίρι σας, για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, φανείτε εκδηλωτικοί στο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν διάπλατα, σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την αισιοδοξία που θα σας διέπει, θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές δεν έχουν αποτέλεσμα, αποβάλετε κάθε πρόβλημα που φαντάζει βαλτωμένο. Αν βελτιώσετε εσείς την οπτική σας, θα φτάσετε στην ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας και μόνο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έντονη θα είναι η διάθεση σας για απόδραση από τις ανιαρές συνθήκες της καθημερινότητα σας, η σημερινή μέρα ανέμελη θα κάνει τη στάση σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει έλλειψη ενδιαφέροντος, θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τις βαριές υποχρεώσεις, μάλλον θα τα αφήσετε όλα στην άκρη. Στον αισθηματικό σας τομέα θα ζήσετε με το ταίρι σας στιγμές δυνατής έλξης και συναισθηματικής ασφάλειας. Δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για ραντεβού, θα καταφέρει να σας ανανεώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει κατά πολύ την ανάγκη σας για χαλάρωση, σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως βαριά η επαγγελματική σας στάση δε θα φανείτε δραστικοί. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε προτάσεις φιλικές αλλά και αισθηματικού ενδιαφέροντος. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας ωθήσει στο να εστιάστε την προσοχή σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ενδεχομένως να πρόκειται για πρώην ταίρι σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων.

Ετικέτες: