• Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Σεπτέμβριος25/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα κάντε τους δικούς σας σχεδιασμούς.

ΚΡΙΟΣ

Πατήστε το γκάζι και μην το αφήσετε μέχρι να φτάσετε στον στόχο σας. Θα σας κατακλύσει η ορμή και το κίνητρο για να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο, ακόμα κι αν κάποια εγχειρήματα νομίζατε ότι κωλυσιεργούν. Να θυμάστε ότι έχει μεγάλη σημασία να εξασφαλίζετε τη σύμπραξη επιπλέον συμμάχων, που με χαρά θα προστρέξουν να συνεισφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πείτε όλη την αλήθεια ή θα την «χρυσώσετε» λίγο; Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κάντε τώρα συζητήσεις που ίσως αποφεύγετε εδώ και καιρό. Θα σας ωφελήσει πολύ η εξομάλυνση του κλίματος όπου υπήρχαν εντάσεις, αλλά να ακούσετε τι προτάσσουν επίσης το ένστικτο και η καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε περισσότερο τα λόγια σας, ενδέχεται να αντιδράσετε αυθόρμητα σε σχόλια ή συμπεριφορές που θα σας κεντρίσουν, αλλά κάθε επίθεση, θα αφήσει εσάς εξαντλημένους όταν κατακαθίσει η αδρεναλίνη. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη σοφή λαϊκή ρήση, ότι χτυπούν το δέντρο που έχει καρπούς. Αν θεωρήσετε ότι δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε, στραφείτε σε έναν έμπιστο φίλο που θα βοηθήσει να διαχειριστείτε τη συγκυρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταματήστε να σκουπίζετε για να κρύψετε διάφορα κάτω από το παχυλό χαλί σας. Πρέπει πλέον να κάνετε τη συζήτηση, για εκείνο το θέμα που ευχόσασταν να εξαφανιστεί από μόνο του. Πρέπει να θίξετε τις προβληματικές πτυχές μιας σχέσης σας, ασχέτως αν είναι προσωπική ή επαγγελματική, μην αφήσετε να κλιμακωθεί η μεταξύ σας ένταση. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει, η προετοιμασία όσων έχετε να πείτε θα προσδώσει σαφήνεια στη σκέψη σας.

ΛΕΩΝ

Είναι αξιέπαινη η τάση σας να προσφέρετε βοήθεια όπου χρειάζεται. Αλλά όσο ευγενής κι αν είναι η πρόθεσή σας, όσο κι αν θα εξυπηρετήσει και εσάς, ίσως κάπου ελλοχεύει κάτι βαθύτερο, η γενναιοδωρία σας μπορεί να εμποδίσει την άλλη πλευρά να πάρει ένα σημαντικό μάθημα, μην ξεχνάτε ότι η εμπειρία φέρνει τη γνώση και αποκλείει τις εξαρτήσεις. Γι’ αυτό καλύτερα να αντισταθείτε στην παρόρμησή σας και να μείνετε μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα ή απλά ένα ξελόγιασμα; Και δεν θα προλάβετε καν να θέσετε τα παροιμιώδη φίλτρα σας της λογικής. Απολαύστε αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι, αρκεί να λειτουργεί και το μυαλό σας. Αν είστε δεσμευμένοι, μην παραβλέψετε τα βλέμματα γεμάτα νόημα από το ταίρι σας, ίσως χρειαστεί και να ακυρώσετε ό,τι άλλο υπάρχει στο πρόγραμμά σας.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι να λιώσετε σαν παγάκι, ακόμα και η δική σας αρμονική ιδιοσυγκρασία, ενίοτε δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα και τα πάθη. Θέματα που έχετε καταπνίξει θα τείνουν να βγουν στην επιφάνεια, ίσως χωρίς να κατανοείτε τι σας ενοχλεί. Πάρτε βαθιές ανάσες και κινηθείτε πιο διακριτικά, για να μην ξεσπάσετε σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Ένας έμπιστος φίλος θα σας καταλάβει και θα προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απομακρύνετε τα λεκτικά σας πυρομαχικά. Για να μην εμπλακείτε σε συγκρουσιακούς διαλόγους, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τη γνώμη σας σε άλλους. Ίσως καμία πλευρά να μην έχει απόλυτο δίκιο, ίσως έχουν και οι δύο. Πρέπει να ακουστούν τα ζητούμενα και πάντα μπορείτε ευγενικά να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην σκέφτεστε καν να κάνετε «κοπάνα». Μπορεί ενίοτε να ελίσσεστε κάπως από τις υποχρεώσεις σας αντί να ακολουθείτε ένα αυστηρό πρόγραμμα. Η συγκυρία απαιτεί ουσιαστικές δράσεις και παρουσία στα σημαντικά εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη. Μην προσποιηθείτε για τίποτα, μην συγκαλύψετε τίποτα. Και αν δεν ξέρετε κάτι, ρωτήστε για χάρη της συνέπειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεβείτε στο βήμα και εκφραστείτε, το πλανητικό σκηνικό σας παραδίδει το μικρόφωνο και όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας. Μην ταραχτείτε, μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Γνωρίζετε κάθε σπιθαμή ενός σημαντικού εγχειρήματος, θα μπορούσατε να το προωθήσετε ακόμα και στον ύπνο σας. Αν κάποιος ζητήσει περισσότερα στοιχεία ή έχει απορίες, μην το εκλάβετε ως αμφισβήτηση, αντιθέτως, θα είναι άλλη μια ευκαιρία να διαπρέψει η τελειομανία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην πιεστείτε να δείχνετε χαρωποί και ευτυχείς αν δεν το νιώθετε, ακόμα και η δική σας ζωηρή φύση έχει τις κακές μέρες της, όπως η σημερινή. Ακόμα και με μειωμένη διάθεση, κοιτάξτε την συγκυρία κατάματα. Χρειάζεστε έναν έμπιστο φίλο, που θα σας ακούσει χωρίς σχόλια και κριτική. Αν του ζητήσετε οποιαδήποτε συμβουλή και σας τη δώσει, φροντίστε να την ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε την πολυκοσμία, περιορίσετε τον κύκλο σας. Το καίριο σημείο είναι να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Μόνο έτσι θα αποφύγετε υπερβολικά αιτήματα και απαιτήσεις. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες διαμαρτυρίες, πείτε απλά ότι θα μιλήσετε κάποια στιγμή αργότερα.

Ετικέτες: