• Κυριακή, 21 Ιούλιος, 2019

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Peristeri News
Μάρτιος22/ 2019

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη σήμερα να δείτε τις υποθέσεις και τις εξελίξεις που σας απασχολούν μακροπρόθεσμα, να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την δουλειά σας και τα προσωπικά σας, για να καρπωθείτε αργότερα τα οφέλη και την καταξίωση που επιδιώκετε. Η σημερινή όψη, βοηθάει απεριόριστα την ευγλωττία και την πειθώ σας, ανοίγει νέους ορίζοντες στην συναισθηματική σας ζωή, σας κάνει καλούς ακροατές στα προβλήματα και τις ανησυχίες του ερωτικού συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως νιώσετε λιγάκι άβολα σήμερα με τις επαγγελματικές συνεργασίες και τις κοινωνικές σας σχέσεις, μπορεί να παραμείνετε στο περιθώριο μιας συζήτησης στο χώρο που κινείστε, για να διαπιστώσετε την γνώμη και την άποψη των άλλων για σας, να μην βγάλετε άκρη σε ένα ερωτικό θέμα που σας έχει τραυματίσει ψυχικά. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο, συζητήστε με έμπιστους φίλους τους προβληματισμούς και τις αγωνίες σας, ξεπεράστε το άγχος και τι αμφιβολίες για τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αντιμετωπίστε επί ίσοις όροις τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα. Μην στήνετε φραγμούς στην έντιμη και ειλικρινή επικοινωνία με τα κοντινά σας άτομα, τακτοποιήστε με μετριοπάθεια και σοβαρότητα τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες, αφεθείτε στα ερωτικά παιχνίδια με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ανοίξτε και πάλι το οπτικό σας πεδίο στο μέλλον με ξεκάθαρη και αισιόδοξη ματιά, αφήστε έξω από την σχέση σας τα νεύρα και το άγχος της καριέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανική μέρα η σημερινή για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τα προσφιλή σας άτομα και τους συναδέλφους σας, για να δημιουργήσετε γέφυρα καλής θέλησης και συγκαταβατικότητας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα. Ιεραρχήστε τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, μην περιμένετε φοβερές αλλαγές άμεσα, οι εξελίξεις δρομολογούνται με σταθερότητα, σοβαρότητα αλλά αργούς ρυθμούς.

ΛΕΩΝ

Επανέρχεται από σήμερα η χαμένη αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση στις δημιουργικές σας ικανότητες και την αξιοσύνη σας, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας με τους υπόλοιπους πλανήτες σας αναγκάζουν να ενθαρρύνετε τις επικοινωνιακές σας αρετές και να κάνετε τις απαραίτητες μετακινήσεις ή ανατρεπτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας για να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς και σίγουροι μέσα στο περιβάλλον που κινείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρείτε συμμάχους ανάμεσα στους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα, για να συζητήσετε ιδέες και προτάσεις και να υποστηριχθούν οι απόψεις σας για την δουλειά και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Η όψη της ημέρας είναι πιθανόν να σας αναγκάσει να κρατήσετε επιφυλακτική και διστακτική στάση απέναντι στις θέσεις και τις προτροπές των άλλων, να μην εμπιστευτείτε τα μυστικά σας σε αμφίρροπα πρόσωπα, να διαφυλάξετε τον δεσμό σας από εντάσεις και κόντρες.

ΖΥΓΟΣ

Ανοίγουν σήμερα οι Ουρανοί για να εισακουστούν οι ευχές σας και για να καρποφορήσουν οι προσπάθειες που καταβάλατε στην δουλειά σας, για να γνωρίσετε καινούριους φίλους ή ένα ερωτικό πρόσωπο που φλερτάρει με την όμορφη εξωτερική σας εμφάνιση. Επιστρέφει η όρεξη για να φροντίσετε τον αγαπημένο σας χώρο, το ταίρι που αγαπάτε, να δείξετε ενδιαφέρον για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη δίνετε σημασία σήμερα σε όσους προσπαθούν με τεχνάσματα και δόλιες ενέργειες να παίξουν με τα νεύρα και την υπομονή σας, αναζητήστε ευχάριστα διαλείμματα για τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας με ήρεμες και καλά σκεπτόμενες αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας για να βάλετε ένα οριστικό τέλος στις παγίδες και τις προκλήσεις που θολώνουν τα νερά στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα που έχετε βρει τον τρόπο να μετριάσετε τις περιττές σπατάλες και τα έξοδα, είτε για τον εαυτό σας, είτε για τους οικείους σας, είναι καιρός να αναζητήσετε με την βοήθεια της σημερινή όψης, την ειλικρίνεια και την εντιμότητα από τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε κοινωνικές, είτε συναισθηματικές. Είναι μια καλή μέρα για να δώσετε έμφαση και προσοχή στις σκέψεις σας και τα όνειρα που κάνετε για το μέλλον, να μην χάσετε για κανένα λόγο την έμφυτη αισιοδοξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε σε ότι σας ενδιαφέρει πραγματικά και ουσιαστικά σήμερα, συμβαδίστε με την λογική και το συναίσθημά σας στις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε ακόμα και σε θέματα καριέρας, ζυγίστε καλά τις παράτολμες πράξεις και επιδιώξεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε, συζητήστε με σημαίνοντα πρόσωπα τα όνειρά σας, μην αφήνετε έξω από το παιχνίδι τον ερωτικό σύντροφο, μην δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια έντονη ρήξη στην σχέση σας που δεν μπορείτε να σώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφοσιωθείτε σήμερα σε εκείνα τα πράγματα που σας ανανεώνουν και γεμίζουν με καθαρές εικόνες και παραστάσεις την καθημερινότητά σας, προσέξτε την σωματική σας υγεία και την ευεξία σας, δείξτε καλή και ισορροπημένη διάθεση σε μια έξοδο με φίλους και προσφιλή άτομα, βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδια και τα πλάνα σας για το κοντινό μέλλον. Οι σημερινές όψεις σας κάνουν περισσότερο ευλύγιστους και ευκίνητους στις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι, τη δουλειά και γενικότερα το οικογενειακό σας περιβάλλον, έρχονται σήμερα στην επιφάνεια και ίσως σας ξεβολέψουν από την ηρεμία σας, πιθανόν σας ανατρέψουν τα δεδομένα και τα πιστεύω σας για ορισμένα άτομα ή καταστάσεις. Η σημερινή μέρα ξυπνάει τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας από την στασιμότητα και τον λήθαργο, γεμίζει τον εσωτερικό σας κόσμο με θάρρος και δυναμισμό, ενεργοποιεί τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας.

Ετικέτες: