• Δευτέρα, 6 Απρίλιος, 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Peristeri News
Μάρτιος20/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με όσα σας ευχαριστούν.

ΚΡΙΟΣ

Είναι αδύνατον να μην σκέφτεστε πώς θα χτίσετε την αυτοκρατορία σας. Μην απολογηθείτε για καμία υπερβολή που ίσως απαιτείται στα επαγγελματικά σας θέματα. Απαντήστε ως αργά το βράδυ σε ηλεκτρονικά μηνύματα, τολμήστε να σκεφτείτε έξω από τα τετριμμένα. Μόνο φροντίστε να ελέγχετε τα επίπεδα του άγχους και τις παρορμήσεις σας. Για να μην υπάρξουν μάχες ισχύος ή παρερμηνείες σε όσα λέτε ή γράφετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Παραμερίστε τη συνήθη σύνεση σας και τολμήστε να ρισκάρετε. Η ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη βολική σας ζώνη, μέχρι του σημείο να δοκιμάσετε ένα ατομικό εγχείρημα. Είστε στο κατώφλι νέων κεφαλαίων της ζωής σας. Που ακόμη κι αν δεν αποδώσουν άμεσα, φυτεύετε τους σπόρους τους. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς τόλμη. Επίσης, η στιγμή ενδείκνυται για να κάνετε επιλογές σε άτομα. Μην σπαταλάτε άλλο τον πολύτιμο χρόνο σας, σε εκείνα που δεν τον αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε το πάθος να φουντώνει μέσα σας; Αν ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας, θα ενθουσιαστείτε από τα μέρη που θα σας πάνε. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι ενδέχεται να βιώσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα, ακόμα και μέσω διαδικτύου. Οι δεσμευμένοι ίσως νιώσουν να βουτάνε σε πιο βαθιά νερά. Αν υπάρχει μια ένταση στη σχέση σας, μπορείτε να την ξεπεράσετε επενδύοντας στην ευάλωτη πλευρά και των δύο. Αξιοποιήστε την επικρατούσα ατμόσφαιρα για να ανταλλάξετε ιδέες και σχέδια για το μέλλον. Δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε μια απρόσμενη συνεργασία, τώρα που ο κοινός σας χρόνος είναι περισσότερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναζητούσατε μια ευκαιρία στον τομέα των σχέσεων; Η ανάγκη για συμπράξεις παίρνει τα ηνία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με το σωστό σχέδιο, δεν αποκλείεται να κατακτήσετε τη θέση που προσβλέπετε στον τομέα σας. Επειδή η ατμόσφαιρα διέπεται από αυθορμητισμό, φροντίστε να εστιάζετε στη λογική για να κατευθύνετε σωστά τις κινήσεις σας. Ο καθημερινός διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Μην αρκεστείτε σε κανένα ημίμετρο. Είναι καιρός να θέσετε κάποιους καινούργιους στόχους και να τους τηρήσετε, διαφορετικά θα σπαταλήσετε το χρόνο σας. Στρέψτε την προσοχή σας στους τρόπους βελτίωσης της φυσικής αλλά και της πνευματικής σας υγείας. Το σώμα σας θα σας ευγνωμονεί που θα του δώσετε κίνηση, ακόμα και βγαίνοντας από τα τετριμμένα σας. Επιλέξτε την πιο υγιεινή διατροφή, προτιμήστε τα φρούτα και τα λαχανικά, πιείτε χυμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι φουντώνει μέσα σας; Θα είναι ανέφικτο να μην δώσετε προτεραιότητα στο ρομάντζο που πλανάται. Και αν κάνετε τη μισή διαδρομή, είναι βέβαιο ότι θα το συναντήσετε. Μην αναμένετε άπραγοι αν σας έχει συναρπάσει ένα άτομο, διατηρήστε την επαφή μέσω διαδικτύου υπό τις συνθήκες. Κάντε τις προσεγγίσεις σας τρυφερά αλλά με νύξεις των φαντασιώσεών σας και σύντομα θα απολαύσετε τα αποτελέσματα αυτού του «χημικού» πειράματος.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεστε κάτι ανατρεπτικό στη ζωή σας; Η όψη ενδυναμώνει τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας, αλλάζοντας το κλίμα στο στενό περιβάλλον. Ευνοούνται οι επαναπροσεγγίσεις συγγενών ή συγκατοίκων, με την αλήθεια να καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Αν σκέφτεστε μια ανακαίνιση ή μετακόμιση, πολλά θα τρέξουν με ταχύτητα τώρα. Μια γυναίκα μπορεί να σας προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία, που ίσως ενέχει και μετακίνηση. Μην το σκεφτείτε πολύ, δράστε όσο το σίδερο είναι ζεστό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αδράξτε το δώρο της ευγλωττίας. Δεν αρκεί να έχετε εμπνευσμένες ιδέες, σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα που αποζητάτε. Ακολουθήστε τη διαίσθηση και την αντισυμβατική φύση σας. Να παρατηρείτε το περιβάλλον και να ακούτε τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Αλλά πρέπει να χαράξετε τη δική σας πορεία, όσο κόπο κι αν πρέπει να καταβάλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην εστιάσετε στο γεγονός ότι είναι Παρασκευή. Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσετε να δουλεύετε χωρίς διακοπή. Πρέπει να γνωστοποιείτε συνεχώς τις ιδέες σας, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος ακούει. Μην εκπλαγείτε αν ένας συγγενής ή σύμμαχος θελήσει τώρα να στηρίξει τις επαγγελματικές προσπάθειές σας. Να κάνετε το άλμα πίστης αν κάτι φαντάζει άρτιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ιδιοσυγκρασία σας δεν αρέσκεται συνήθως στην προβολή. Αλλά μπορεί να μην έχετε τώρα άλλη επιλογή. Σας αρέσει ή όχι, καλείστε να αφήσετε τα ταλέντα σας να λάμψουν. Αν δεν σας εμπνέει κάτι, δημιουργήστε εσείς τη δράση. Μπορείτε να γίνετε η φίρμα του διαδικτύου, με κάποια φωτογραφία ή σχολιαστική ανάρτησή σας. Η ατμόσφαιρα ευνοεί και την ειλικρίνεια, καθώς θα βρίσκετε τις κατάλληλες λέξεις. Η ενέργεια θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας βλάπτουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φτάσατε στα όριά σας; Η στιγμή είναι κατάλληλη για να το δηλώσετε. Αφού καταβάλετε την προσπάθεια που σας αναλογούσε, είναι καιρός να κλείσετε παλιά κεφάλαια για να ανοίξετε καινούργια. Είστε πλέον σε θέση να απελευθερωθείτε από πρόσωπα και πράγματα που μόνο απομυζούν την ενέργειά σας. Αποχαιρετίστε ό,τι έχει φθαρεί για να πάτε παρακάτω. Όση υπομονή κι αν διαθέτετε, δεν έχετε κανένα λόγο να παραστήσετε τον μάρτυρα.

ΙΧΘΥΕΣ.

Μείνετε πιστοί στην αποδοτική σας ομάδα. Θα απολαμβάνετε να συνεργάζεστε με ανθρώπους που έχουν γρήγορη και δημιουργική σκέψη. Και μπορείτε να κάνετε θαύματα από κοινού, αν παραμείνετε οραματιστές και ανοικτόμυαλοι. Γι’ αυτό αναζητήστε όσους σας ενδιαφέρουν να συμμαχήσετε και προσεγγίστε τους μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου.

Ετικέτες: