• Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Σεπτέμβριος18/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα να συμπεριφέρεστε με περισσότερο σεβασμό.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως έχετε απομακρύνει κάποιους ανθρώπους και αρνείστε βοήθειες που σας προσφέρονται. Να θυμάστε ότι η επιτυχία επαφίεται στη δύναμη των αγαστών συνεργιών σας, κανείς δεν θα μειώσει το μεγαλείο ή την πρωτοπορία σας. Αντίθετα, ένας ρεαλιστικός έλεγχος θα σας αποδείξει ότι χρειάζεστε τους υποστηρικτές και συμμάχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα έχετε πάντα επιτυχίες με την πρώτη προσπάθεια, γι’ αυτό ξεπεράστε κάποιες πρόσφατες αναχαιτίσεις, πριν επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύστε, αποτινάξτε την κακή διάθεση και ετοιμαστείτε για μια δεύτερη προσπάθεια. Το μόνο που πρέπει να συλλογιστείτε πριν ορμήσετε, είναι τι πήγε στραβά. Συμπράξατε με λάθος άτομα ή ήσασταν υπερβολικά φιλόδοξοι. Κάντε διορθωτικές ρυθμίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λένε ότι ο καθένας είναι τόσο «ασθενείς» όσο τα μυστικά του! Αν και εσάς μόνο υπερβολικά αποκαλυπτικούς μπορούν να σας χαρακτηρίσουν, δεν θα σας βλάψει ένας ρεαλιστικός έλεγχος. Όσο κι αν σας φοβίσει αρχικά, η διαφάνεια θα αποτρέψει πιθανές συγκρούσεις στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε περισσότερη αγάπη στα άτομα του στενού σας κύκλου. Είναι θαυμάσια και αποδεκτή η γενναιοδωρία, αρκεί να μην φέρνει κανέναν σε δύσκολη θέση, μια χειρονομία ή ένα δώρο σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να μην κυλούν όλα όπως θα τα θέλατε. Πριν καταθέσετε τα όπλα, δοκιμάστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Θα βγείτε από μια δύσκολη ή ανεπιθύμητη κατάσταση, αλλά μπορεί να μειωθεί η πειθώ σας. Αντί να απελπίζεστε, αναζητήστε τη χρυσή τομή. Σίγουρα υπάρχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντισταθείτε στον πειρασμό των παρορμητικών αγορών. Αν εστιάσετε σε έναν σπουδαίο οικονομικό στόχο σας και πόσο κοντά βρίσκεστε, ίσως καταφέρετε να συγκρατηθείτε. Αν κοιτάξετε και λίγο βαθύτερα, θα εντοπίσετε τις μύχιες αιτίες που σας στρέφουν σε τέτοιου είδους «επιβραβεύσεις» του εαυτού σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα μείνετε ή θα φύγετε; Θα είναι μεγάλο το δέλεαρ να ακυρώσετε μια συνάντηση την τελευταία στιγμή, αλλά ποιες θα είναι οι συνέπειες; Αν το άλλο άτομο σημαίνει κάτι για εσάς, του οφείλετε τουλάχιστον μία εξήγηση. Διαφορετικά θα σας στοιχειώνουν οι τύψεις, κάτι που δεν σας αρέσει καθόλου, γι’ αυτό να πράξετε το σωστό και ευγενικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν μπορούν όλοι να αποδίδουν με τη δική σας ένταση. Δεν είναι καθόλου δίκαιο να πιέζετε τους άλλους, λες και έχετε χρονικό περιθώριο μέχρι τα μεσάνυχτα, εκτός αν έχετε. Κάνετε βήματα πίσω μέχρι να καταλαγιάσει η ατμόσφαιρα. Στο μεταξύ, βελτιώστε τους σχεδιασμούς σας και τελειοποιήστε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έφτασε η ώρα για έναν ρεαλιστικό οικονομικό έλεγχο. Για να μην παρασυρθείτε σε αχρείαστες δαπάνες, αποφασίστε συνειδητά ποιο όριο θα θέσετε στο πορτοφόλι σας. Μην προσπαθήσετε να μιμηθείτε την οικονομική ευχέρεια που ίσως έχουν άλλα μέλη της παρέας, παράλληλα, σκεφτείτε μήπως κάνετε ανταλλαγή αγαθών με δική σας παροχή υπηρεσιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήπως νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι; Μπορεί ακόμα και η οξυμένη σας διαίσθηση να υπονομεύσει την παραγωγικότητά σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με μία υποχρέωση κάθε φορά, ώστε να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε κάποια από τα καθήκοντά σας. Αν εργαστείτε ήρεμα και διακριτικά, τα καλά αποτελέσματά σας θα μιλήσουν από μόνα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποτέ δεν αποφεύγετε μια σημαντική συζήτηση, αλλά είναι πιθανό να μην θέλετε να συναντήσετε τώρα κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Πριν εξαφανιστείτε, σκεφτείτε τι μπορεί να σας ενοχλεί ή να σας φοβίζει. Μήπως ελλοχεύει κάποια ανασφάλεια ή ενοχή; Τίποτα δεν θα εξαφανιστεί επειδή το αποφεύγετε, αν πρέπει να απολογηθείτε για κάτι, να το κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευαισθησία σας χτυπάει κόκκινο. Αν κάποιος σας προκαλέσει θυμό ή ζήλια, μην σπαταλήσετε χρόνο για να το σκεφτείτε, κάντε την εμπειρία έμπνευση, για να επικρατήσετε των περιστάσεων. Το ζητούμενο είναι να ωριμάζετε ως άτομα, όχι να μιμείστε ή να ανταγωνίζεστε άλλους.

Ετικέτες: