• Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος15/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ασχοληθείτε με όσα θέματα έχετε σε εξέλιξη.

ΚΡΙΟΣ

Αυτοπεποίθηση και δύναμη χρειάζεστε σήμερα για να αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές προκλήσεις και τα προσωπικά μπερδέματα που ίσως προκύψουν στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Κάτι μέσα σας έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και αφορά ένα ερωτικό σας όνειρο, ένα σχέδιο που καταστρώνατε από κοινού με τον άνθρωπο που εμπιστεύεστε την αγάπη και τους πόθους σας. Όσοι δεν έχετε γνωρίσει ακόμα την αληθινή αγάπη, γοητέψτε μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα θα σας φέρει σταθερότητα και ασφάλεια στις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Επιδιώξτε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μετά τον φόρτο της δουλειάς, ακολουθώντας πιστά τις επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Μην ξεχνάτε πως μια καλή και ευχάριστη παρέα, τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας, αποτελούν για εσάς, πηγή ευτυχίας και ζωντάνιας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα φέρνει, αυτοπεποίθηση στα επικοινωνιακά σας ταλέντα και ευλυγισία στον λόγο και τις συζητήσεις που θα κάνετε με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σκεφτείτε πως δεν είναι μόνο η ατίθαση πλευρά του εαυτού σας που αφοπλίζει τους πάντες, αλλά και εκείνη η σταθερή, η σοβαρή και η επίμονη που πείθει για τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας ακόμα και τον πιο δύσκολο θαυμαστή σας, εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι στο πλευρό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει μια τάση εσωστρέφειας και υπερβολής, για αυτό το λόγο, καλό θα είναι να τιθασεύσετε και να ελέγξετε τον εκνευρισμό και τον θυμό σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και να δείξετε ευχάριστη και συγκαταβατική διάθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το άλλο σας μισό, για να μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε εύκολα από τις προκλήσεις και τα μπερδέματα που επηρεάζουν τον ερωτικό σας δεσμό.

ΛΕΩΝ

Οι ευκαιρίες συνεχίζουν να κατακλύζουν την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα, αρκεί να επέμβετε την κατάλληλη στιγμή στα θέματα και τις καταστάσεις που σας απασχολούν, δίχως να προβάλλετε τον εγωισμό και το πείσμα σας. Ανοίξτε τους συναισθηματικούς σας ορίζοντες οι αδέσμευτοι, με την εξωτερική σας λάμψη και την εσωτερική σας γοητεία, δεχτείτε με ευχαρίστηση και ικανοποίηση το φλερτ μιας τρυφερής γνωριμίας, απελευθερώστε τη φλογερή σας λίμπιντο στο ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ξαφνική σας επιθυμία μπορεί σήμερα να πάρει σάρκα και οστά, είτε αφορά την δουλειά σας και τα σχέδια που κάνετε για το άμεσο μέλλον, είτε έχει να κάνει με συναισθηματικές σας ανάγκες, σας δίνει χαρά, ζωντάνια και απόλυτη ικανοποίηση. Λειτουργείστε περισσότερο με τον αυθορμητισμό και το ένστικτό σας στην ερωτική σας καθημερινότητα, αφουγκραστείτε τα θέλω της καρδιάς του συντρόφου σας, αγκαλιάστε με στοργή και τρυφερότητα τον δεσμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η επιτυχία είναι στα χέρια σας, αρκεί να χειριστείτε με νηφαλιότητα, με ηρεμία και ισορροπημένες αποφάσεις τις επαγγελματικές σας δοσοληψίες και τις προσωπικές σας ανάγκες. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά άρωμα φρεσκάδα και ζωντάνιας, ο ερωτικός σας σύντροφος μαγεύεται από την όμορφη εξωτερική σας εμφάνιση και την γλυκύτητα των τρόπων σας. Οι αδέσμευτοι ενθαρρύνετε το φλερτ μιας τρυφερής, καινούριας γνωριμίας, ικανοποιήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ευνοϊκή και τυχερή οικονομική συμφωνία σήμερα που εδώ και αρκετό διάστημα επιδιώκατε, να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν που επανεμφανίζεται στην συναισθηματική σας ζωή, να υποδεχτείτε την επανασύνδεση που περιμένατε. Προσέξτε τους υψηλούς τόνους στην συμπεριφορά σας στο ταίρι σας, φλογίστε με πάθος και ενδιαφέρον τον δεσμό σας, αποφύγετε τις εκρήξεις και τις διαφωνίες που μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μετανιώσετε για καμία σας επαγγελματική κίνηση ή επιλογή σήμερα με τους συναδέλφους, τους ανωτέρους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιδιώξτε να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες, ακολουθώντας περισσότερο το ένστικτο και την διαίσθησή σας, παρά τον ορθολογισμό και την λογική σας. Αγκαλιάστε το ταίρι σας με αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας ταλέντα και τον έντονο αισθησιασμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ομαδικές δραστηριότητες και συμφωνίες ευνοούνται, αρκεί να μην προκαλείτε τα αρνητικά σχόλια των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας ανθρώπων. Έστω και την τελευταία στιγμή προσπαθήσετε να κρατήσετε τον εκνευρισμό και τον θυμό σας για τις προβληματικές καταστάσεις που ίσως προκύψουν στην ερωτική σας ζωή, η σημερινή μέρα ενισχύει την σταθερότητα και την σοβαρότητα στην σχέση με το ταίρι σας και τροφοδοτεί με πάθος τον δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας επαφές και συνεργασίες σήμερα, προσδίδουν θαυμάσιες και εξαιρετικές ιδέες και οράματα στα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδια που κάνετε για την δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή. Οι πλανητικές συγκυρίες σας προκαλούν να επιδείξετε την αισθησιακή και συντροφική πλευρά του εαυτού σας στον ερωτικό σας σύντροφο, να απολαύσετε μοναδικές στιγμές, δημιουργώντας ερωτική ατμόσφαιρα στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντική εύνοια υπάρχει στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επιδιώξεις, τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή, μπορούν να τακτοποιηθούν και να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας στις ουσιαστικές και σημαντικές σας ανάγκες. Ένας επικοινωνιακός Μαραθώνας με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει αρχίζει σήμερα, για να ικανοποιήσει κάθε πτυχή της καρδιάς σας.

Ετικέτες: