• Δευτέρα, 6 Απρίλιος, 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Peristeri News
Μάρτιος13/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα οικονομικές ανάγκες και ό,τι πρέπει να βελτιώσετε.

ΚΡΙΟΣ

Η εσωστρέφεια είναι χαρακτηριστική σήμερα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην αντιμετώπιση καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν καθώς φαίνεται η καχυποψία να κυριαρχεί. Φρόντισε να αφήσεις τον εκνευρισμό στην άκρη καθώς τα ξεσπάσματα θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες που σου δίνονται για να πετύχει σε επαγγελματικούς στόχους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά και σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανές γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι υποστηρικτικές σε ότι αφορά την καριέρα σου και την επίτευξη των οποίων φιλοδοξιών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή διάθεση είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η κοινωνικότητα είναι έντονη και δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλειες. Οι προσκλήσεις για εξόδους είναι πιθανές γι’ αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα. Οι συνεργασίες σου μπορεί να δουν σημαντική άνθηση καθώς φαίνεται να  δραστηριοποιήσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό. Είναι σημαντικό ότι η δημιουργικότητα και φαντασία μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο ιδεατό. Εκμεταλλεύσου πιθανές γνωριμίες που έρχονται για να δώσουν σημαντικά κίνητρα και μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για την επαγγελματική σου εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το άγχος μπορεί να κυριαρχεί στην ημέρα καθώς φαίνεται να κυριαρχεί η ρουτίνα για να μην σου δίνεται η ευκαιρία για δημιουργικά πράγματα που θα σε βγάλουν από την ένταση. Φρόντισε να κυριαρχήσεις έναντι του εκνευρισμό σου διαφορετικά η μέρα θα είναι δύσκολη καθώς εσύ θα δημιουργήσεις προβλήματα κυρίως τον εαυτό σου. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές στη δουλειά σου και είναι αυτό τελικά μπορεί να σου δημιουργεί έντονο στρες καθώς αυτό που θέλεις είναι να είσαι άψογος  σε ότι έχεις αναλάβει. Καλά θα κάνεις να δείξεις θετική διάθεση τα πράγματα καθώς θα αποδώσει σημαντικά τόσο στην ψυχολογία σου όσο και στην διεκπεραίωση των οποίων υποθέσεων έχεις χρεωθεί. Μόνο με το συγκεκριμένο τρόπο θα αποφύγεις τις εντάσεις με τον συνοδευτικό περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αισιοδοξία και η χαρά είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα είσαι πηγή θετικής ενέργειας για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι προσκλήσεις για εξόδους θα είναι αρκετές γι’ αυτό μην χάσεις ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά όπου και αν βρεθείς. Η δημιουργικότητα και η θετική σου ενέργεια ανεβάζουν τον πήχη και στα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να μην μπορεί τίποτα να σε σταματήσει. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και παίρνεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των συνεργασιών σου. Η αισιοδοξία λειτουργεί ευνοϊκά για όποιες νέες προσπάθειες.

ΛΕΩΝ

Η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου και την επικοινωνία με τους γύρω σου. Φρόντισε να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες στην άκρη και χειριστικές διαθέσεις που  θα προκαλέσουν αντιδράσεις και θα δημιουργήσουν προβλήματα. Το ένστικτό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να διαχειριστείς καταστάσεις στη δουλειά σου με άκρως αποτελεσματικό τρόπο, κάτι που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Η ενεργητικότητά και η θετική ματιά στα πράγματα να βοηθήσουν στο να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες και να ανταποκριθείς στις οποίες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη για επικοινωνία στρέφει την προσοχή σου σε κοντινά πρόσωπα και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές απόψεις και να ανταλλάσσεις γνώμες και ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Προσοχή στη μεταβαλλόμενη διάθεση σου που θα δημιουργήσει νευρικότητα στο περιβάλλον που κινείσαι. Το εμπόριο και η επικοινωνία είναι αυτό που σε ικανοποιεί σημαντικά και σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις συμφωνίες στους συγκεκριμένους τομείς μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές και κερδοφόρες. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο στις οποίες υποθέσεις έρθουν στο προσκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να σε προβληματίσουν σήμερα και να σε οδηγήσουν είτε σε εσωστρέφεια είτε στον αντιδράς απόλυτα και πεισματικά σε ότι σου προταθεί. Μην γίνεσαι αδιάλλακτος καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στις σχέσεις με τους γύρω σου και η ένταση μπορεί να κάνει την εμφάνισή της. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προωθήσεις οικονομικές συμφωνίες είναι τακτοποιήσεις εκκρεμούσες υποθέσεις και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Οι προσωπικές σου διεκδικήσεις στη δουλειά μπορεί να είναι άκρως επιτυχημένες και να αποδώσουν σημαντικά οφέλη στην τσέπη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη γι’ αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στις κοινωνικές επαφές καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζει με τον δυναμισμό και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να σε καταβάλει καθώς θα χάσεις το οποίο δίκιο έχεις. Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου θα αποδώσουν σημαντικά καθώς φαίνεται να κινείσαι παράλληλα σε πολλές κατευθύνσεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει θετικές προεκτάσεις σε όποια συμφωνία ή συνεργασίες να πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να δημιουργήσει φοβίες για να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία. Στη διάρκεια της ημέρας βρίσκεις ισορροπίες και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά τόσο στην ψυχολογία σου όσο και σε προβλήματα που πιθανά σε απασχολούν και θέλεις να δώσεις λύσεις. Παρ’ όλη την συναισθηματική φόρτιση βρίσκεις την διάθεση να αντιμετωπίσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου με ρεαλιστικούς και αποφασιστικούς όρους. Η σιγουριά με την οποία  κινείσαι θα βοηθήσει να δώσεις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το άγχος που πιθανά είχες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη κοινωνικότητα είναι αυτή που σε οδηγεί το να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να ασχοληθείς με ομαδικές προσπάθειες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Εκεί δείχνεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που σε διακατέχει και μπορείς να πετύχεις θαύματα αρκεί να έχεις βάλει έναν κυρίαρχο στόχο. Οι προσπάθειες που μπορεί να καταβάλεις σε επαγγελματικό επίπεδο σήμερα έχουν όσοι αποδώσουν πολλά καθώς φαίνεται να έχεις την ενεργητικότητά και τη διάθεση για πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητα συστατικά για να πετύχεις. Οι οποίες σου κινήσεις είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις μέσα στην ομάδα που βρίσκεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη για κοινωνική προβολή μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκλογικεύεις τα πάντα κάτι που πολλές φορές μπορεί να σε κάνει σκληρό και αδιάλλακτο στις απόψεις σου. Πιθανή πίεση που μπορεί να νιώσεις πρέπει να αντιμετωπισθεί με χαλαρούς ρυθμούς για να μπορέσεις να την ξεπεράσεις. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να πετύχεις στόχους που έχεις θέσει στην καριέρα σου και να κλείσεις πιθανά ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να επανέρχονται για να εκτιμήσουν ότι εκκρεμούν και πρέπει να δώσεις λύσεις. Η έντονη διαίσθηση θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε πιθανές αποφάσεις που μπορεί να χρειάζονται και λιγότερη λογική από ότι προβλέπεται συνήθως.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η άκρως χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες χωρίς να σε γνωρίσουν. Οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι πολλές. Η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθά να πετύχεις στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο με μεγάλη ευκολία, κάτι που δημιουργεί έντονη ικανοποίηση και χαρά. Ήρθε η ώρα να λάμψεις στο περιβάλλον που κινείσαι καθώς φαίνεται να βρίσκεις άμεσα λύσεις και να δραστηριοποιείσαι με τέτοιο τρόπο πού εντυπωσιάζεις και δημιουργείς στους γύρω σου αίσθημα εμπιστοσύνης.

Ετικέτες: