• Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Σεπτέμβριος24/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δεν αποκλείονται κάποιες θετικές αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως δεν μπορέσετε να τηρήσετε όσα διακηρύσσετε περί ισονομίας . Ο εγωισμός σας μπορεί να δυσκολέψει κάθε προσπάθεια για συμβιβασμό, γιατί δεν θα κάνετε παραχωρήσεις στα ζητούμενά σας. Να ξέρετε ότι αυτή η απληστία ή/και υπέρμετρη φιλοδοξία, είναι πιθανό να διαταράξει την αρμονία σε μια σημαντική σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν σας ταιριάζει η προσκόλληση σε πρόσωπα και πράγματα. Όσο προσπαθείτε να επιβληθείτε σε κάτι, τόσο περισσότερη αντίσταση θα συναντάτε, συνειδητοποιήστε το γρήγορα, για να μην σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια. Συμπεριφερθείτε όπως θα θέλατε να σας φερθούν και στρέψτε αλλού την προσοχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε ένα βήμα πίσω, δεν υπάρχει περίπτωση να ακουστεί η φωνή σας της λογικής, σε μια διένεξη τρίτων που δραματοποιούν τα πάντα. Θα είναι πιο συνετό να αποφύγετε να ρίξετε «λάδι» στη φωτιά τους, από καλή πρόθεση και υπερβολικό ζήλο, καλύτερα να αποτραβηχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην πέσετε στην παγίδα της φρενίτιδας. Αναρωτιέστε πώς πρέπει να χειριστείτε την απαίτηση δικών σας ατόμων για περισσότερη προσοχή, είναι γεγονός ότι ο φόρτος εργασίας δεν σας αφήνει όσο περιθώριο θα θέλατε. Αντί να αντιδράτε νευρικά ή να προσπερνάτε το θέμα, εστιάστε στο δεδομένο ότι είστε μόνο ένα άτομο, δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Ενημερώστε τον κύκλο σας για τον περιορισμένο χρόνο σας, ειλικρινά και χωρίς δισταγμό.

ΛΕΩΝ

Επιστρατεύστε τα φίλτρα σας, καλύτερα να κάνετε μια παύση πριν θίξετε ευαίσθητα θέματα. Μόλις ανοίξετε το στόμα σας, δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε τα λόγια σας. Και η δική σας ειλικρίνεια θα κεντρίσει τους άλλους να είναι εξίσου ειλικρινείς και δεν θα σας αρέσει, καλύτερα να αφήσετε καθετί σοβαρό για μια άλλη μέρα, που θα είστε σε πιο διαλλακτική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε σαν σε πεδίο μάχης με ανταλλαγή πυρών. Η ένταση έχει αυξηθεί κατακόρυφα στην ατμόσφαιρα και δεν θα βρίσκετε τρόπο να καλυφτείτε. Όσο κι αν θέλετε να λειτουργήσετε ως ενήλικες, οι άλλες πλευρές θα σας τραβούν προς αντίρροπες κατευθύνσεις. Αν και δεν είστε χειριστικοί τύποι, κάντε μια παύση και αναρωτηθείτε γιατί εμπλέκεστε στη συγκυρία, άραγε σας ωθεί το πείσμα ή πραγματικά εμπιστεύεστε τόσο τις θέσεις σας;

ΖΥΓΟΣ

Στις ομάδες και τις σχέσεις δεν χωράει το «εγώ». Αν σιγοβράζει μια αντιπαλότητα με το ταίρι σας, θα μετανιώσετε πικρά αργότερα αν δεν την χειριστείτε άμεσα. Αν το ταίρι σας επιτίθεται, μην πέσετε στην ίδια παγίδα, αν ακούσετε με προσοχή, θα αποδείξετε τη διάθεσή σας να χτίσετε γέφυρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην πνίγεστε στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, δεν θα χαθεί ο κόσμος αν καθυστερήσετε λίγο στη διεκπεραίωση μιας υποχρέωσης, πριν ξεστομίσετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα, βάλτε τις ιδέες σας σε σειρά και αρχίστε να τις χειρίζεστε διαδοχικά. Έτσι δεν θα προκαλέσετε προβλήματα στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήπως δίνετε ή παίρνετε μπερδεμένα μηνύματα; Μπορεί η ένταση και οι αντοχές σας να φτάσουν στα άκρα, ειδικά αν κάποιοι κεντρίσουν ευαίσθητες χορδές σας. Μην αναμένετε από άλλους να ξέρουν οι άλλοι πώς νιώθετε αν δεν εκφραστείτε, γι’ αυτό φροντίστε να εξηγήσετε ήρεμα και αν νοιάζεστε για το πώς είναι οι άλλοι, ρωτήστε τους αντί να τους πείτε εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάπου έχει χαθεί η ισορροπία σας; Με τις πληροφορίες και την έμπνευση να διχάζονται, δεν πρέπει να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Προετοιμάστε σώμα και πνεύμα και να κάνετε τα απαραίτητα διαλείμματα, ώστε να μπορείτε να χειρίζονται γρήγορα τα καινούργια δεδομένα. Αν καταφέρετε να αναζωογονήσετε και την προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή στο ενδιάμεσο, ακόμα καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί η απόλυτη αλήθεια να μην είναι η πιο ενδεδειγμένη στρατηγική αυτή τη στιγμή. Ίσως είναι καλύτερα να «χτενίσετε» κάπως τα δεδομένα μιας κατάστασης, αύριο που η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ξεκάθαρη, μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία που θα παραλείψετε τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πάντα νιώθετε άβολα όταν χάνετε την ισορροπία σας. Αλλά κάποιες οικονομικές συζητήσεις με φίλους, μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Μην δανείσετε χρήματα και μην θίξετε ευαίσθητα θέματα που ενέχουν χρήματα. Αν βγείτε, φροντίστε να μοιράζεστε όλοι εξίσου το κόστος. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας – και το πορτοφόλι σας – δεν είστε πάντα και μόνο τα «καλά παιδιά».

Ετικέτες: