• Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος18/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα ειλικρινείς με αυτά που θέλετε πραγματικά.

ΚΡΙΟΣ

Κάτι νέο που υπάρχει στο μυαλό σου τώρα μπορεί να υλοποιηθεί. Έχεις δύναμη και ισχυρή θέληση και σκέφτεσαι νέες και πρωτότυπες μεθόδους να επιτύχεις τους στόχους. Η καλή σου διάθεση σε βοηθάει ακόμα περισσότερο και σήμερα θα αντιληφθείς ότι η τύχη είναι με το μέρος σου. Συναισθηματικά μπορείς να ξεκινήσεις κάτι νέο αν είσαι ελεύθερος που θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Αν είσαι δεσμευμένος πέρνα χρόνο με το ταίρι σου και εξέφρασε τα ειλικρινή σου αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε μεγάλη προσοχή σήμερα, στην ευμεταβλητότητα του χαρακτήρα και της διάθεσής σας απέναντι σε φίλους ή άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί εγκυμονεί κίνδυνος μιας σοβαρής ρήξης με τους οικείους σας, που πιθανόν θα έχει σοβαρές επιπτώσεις και στην συναισθηματική σας ζωή. Μην εμπλέκεστε σε καβγάδες και εντάσεις, προτιμήστε να οπισθοχωρήσετε στις επιθυμίες σας, παρά να διαφωνήσετε οριστικά με τον ερωτικό σας σύντροφο, ελέγξτε τον εκνευρισμό και το άγχος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητά σας μπορεί να γίνει δυσκολότερη, είτε γιατί αισθάνεστε κουρασμένοι, είτε γιατί χρειάζεται να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Δείξτε κατανόηση και δεκτικότητα στις ανάγκες των άλλων γύρω σας, πλησιάσετε με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση τον άνθρωπο που αγαπάτε, μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε την γνώμη και τις ανάγκες σας στο ταίρι σας με απαιτητική στάση, βαδίστε ήρεμα για να γίνουν πράξη όσα ονειρεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα επηρεάσει αρκετά την καθημερινότητά σας, ίσως σας παρακινήσει να αναζητήσετε ξεκάθαρες απαντήσεις από τον ερωτικό σύντροφο που αγαπάτε για το μέλλον της σχέσης σας, πολύ πιθανόν να διεκδικήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας με παρορμητισμό και επιμονή, πράγμα που μπορεί να φθείρει τις σχέσεις σας με τα δικά σας άτομα και να δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις με δοκιμασμένους ανθρώπους στο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα σας αποδεσμεύει από τα στεγανά και τις προβληματικές σας σκέψεις. Η σημερινή μέρα ίσως αποδειχθεί εμπειρία ζωής με όσα πρόκειται να συμβούν και άλλες τόσες υπέροχες στιγμές που θα περάσετε με τα αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο. Ακολουθήστε την διαίσθηση και τη φωνή της καρδιάς σας, μην ασχολείστε με τις μικρολεπτομέρειες που σας θλίβουν αλλά με την ουσία που σας κάνει ευτυχισμένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αντιδράτε περίεργα σήμερα, στις συμβουλές των αγαπημένων προσώπων που θέλουν το καλό σας, αφήστε κάτι να πέσει κάτω δίχως να σχολιάζετε τις προτροπές των άλλων, για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα, για να μην σταθείτε στις λεπτομέρειες που ίσως χαλάσουν την ημέρα σας. Πιθανόν να επηρεαστεί η διάθεσή σας από καθυστερήσεις που προκύπτουν στα σχέδια που κάνετε με το ταίρι σας, τίποτα όμως δεν μπορεί να χαλάσει την τρυφερή και ζεστή ατμόσφαιρα του δεσμού σας.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτήματα ενδέχεται να γεννηθούν μέσα σας σήμερα, για το αν έχετε κάνει μέχρι τώρα τις σωστές επιλογές στους φίλους και γενικότερα στα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Ίσως σας προκαλέσει συναισθηματική, εσωτερική εξέγερση και αποπροσανατολιστούν έτσι οι αποφάσεις σας και οι ερωτικές σας επιδιώξεις για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε σήμερα όσο μπορείτε τις γαστρονομικές λιχουδιές και γενικότερα τις υπερβολές στις κινήσεις, στην στάση και την συμπεριφορά σας στα προσφιλή άτομα της οικογένειας και τους αγαπημένους σας φίλους, γιατί είναι πολύ πιθανόν να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν μπερδέματα που θα φέρουν σε ρήξη κάποιες σημαντικές σας σχέσεις. Δεν υπάρχουν αρνητικές εκπλήξεις στις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, η ζωντάνια, ο αισθησιασμός και το κέφι σας είναι στο ζενίθ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη προσοχή στις μικρολεπτομέρειες της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής σήμερα, καθώς και στα θέματα εκείνα που πιθανόν δεν έχετε προετοιμαστεί ψυχολογικά για να αντιμετωπίσετε. Η σημερινή μέρα βοηθάει να κάνετε σημαντικές και φιλοσοφημένες συζητήσεις με τους οικείους σας, να αναθερμάνετε την σχέση σας με έντονα και ειλικρινή αισθήματα, να αψηφήσετε τα πρέπει και τις υποχρεώσεις σας, κάνοντας πράξη τα βαθιά θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, ο ίδιος σας ο εαυτός, οι ανάγκες σας και όλος ο εσωτερικός σας κόσμος καλούν βοήθεια σήμερα, ζητούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, την φροντίδα, την καλοσύνη και την τρυφερότητα σας. Μην στερείτε από τον ερωτικό σύντροφο την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση να είναι στο πλευρό σας, αφεθείτε στην ζεστασιά του δεσμού σας, αφήνοντας πίσω τις έγνοιες, τους προβληματισμούς και τα διλήμματα που βασανίζουν τις σκέψεις και την καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι ξαφνικό και πρωτόγνωρο, κάτι που δεν περιμένατε να συμβεί με τίποτα, γίνεται πραγματικότητα σήμερα  και σας αναστατώνει, όχι απαραίτητα αρνητικά. Δείξτε το ζεστό σας ενδιαφέρον σε μια προσωπική ή συναισθηματική σχέση σας που έχει ταρακουνηθεί, κάντε μια μακρόπνοη συζήτηση με το ταίρι σας, ζητήστε αν χρειαστεί συγγνώμη και δεχτείτε συντροφικότητα και τρυφερότητα, δώστε απλόχερα άδολα αισθήματα με διάθεση να σβήσουν οι κόντρες και οι εκρήξεις από τον δεσμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχουν δυσκολίες σήμερα στις διαπροσωπικές σας συναναστροφές, αλλά μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν αν δεν δώσετε μεγάλη διάσταση, αν δεν πυροδοτήσετε με την γκρίνια και την κακοκεφιά σας την ατμόσφαιρα. Τίποτα δεν σας εμποδίζει να φτάσετε όσο ψηλά θέλετε συναισθηματικά και ψυχικά, εκμεταλλευτείτε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και τις ικανότητές σας, θαμπώστε τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφό, δημιουργώντας ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα γύρω σας.

Ετικέτες: