• Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος17/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για να κάνετε πιο υγιή την καθημερινότητά σας, με αποδοτικά προγράμματα διατροφής και άσκησης. Αυτή η αίσια ενέργεια θα αποδώσει αποτελέσματα στους επόμενους έξι μήνες, γι’ αυτό αρχίστε να θέτετε νέους στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τονωμένη την αυτοπεποίθησή σας για καινούργια ξεκινήματα, βρείτε νέους τρόπους να προβληθείτε. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, μιλήστε, παραμερίστε τις όποιες αναστολές, είναι καιρός να προωθηθείτε όσο ποτέ στο παρελθόν. Και αυτή η τολμηρή ενέργεια, δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας μυστικούς ή όχι θαυμαστές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας είναι πιο δημιουργική, για να καθαρίσετε και να ανανεώσετε τους χώρους σας. Θα διαθέσετε χρόνο για να βάλετε αντικείμενα και χρώματα που να αποπνέουν τη ζωηρή ιδιοσυγκρασία σας. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, ένα ριχτάρι και φωτογραφίες από αγαπημένα σας μέρη, θα μεταμορφώσουν τα πάντα. Επίσης, αξιοποιήστε αυτή την ώθηση για να εξομαλύνετε τις όποιες διαταραγμένες σχέσεις με δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απλώστε τα κοινωνικά φτερά σας, μέσω διαδικτύου ή δια ζώσης, φροντίστε να προσεγγίσετε ομοϊδεάτες σε θέματα δουλειάς, ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων ή ρομάντζου. Η συγκυρία βοηθά να διευρύνετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς ορίζοντές σας.

ΛΕΩΝ

Μήπως τα έξοδα διαβίωσής σας ξεπερνούν το εισόδημά σας; Είναι καιρός να μελετήσετε καλύτερα τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματά σας. Κάντε μια επιθεώρηση του προϋπολογισμού σας, για να δείτε πού μπορείτε να κάνετε περικοπές. Αρχίστε να ερευνάτε για μια καινούργια ή μια δεύτερη απασχόληση, προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μην διστάσετε να επεκτείνετε το γνωστικό σας πεδίο, ειδικά αν είστε ευχαριστημένοι στη δουλειά σας. Κάθε προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από σήμερα αρχίζει η κοσμική σας αναγέννηση, τολμήστε να κάνετε τις πιο τολμηρές κινήσεις για τα πιο μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Πρόκειται για την έναρξη ενός δυναμικού εξάμηνου κύκλου και όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο εύκολα θα υλοποιηθούν. Καταγράψτε τους και θέστε την πρόοδό σας σε προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν θέματα που κρύβετε κάτω από το χαλί; Στρέψτε σε αυτά την προσοχή σας, προκειμένου να επιλυθούν και να μην σας απασχολήσουν ξανά στο μέλλον. Μην ακούσετε καμία φωνή αρνητισμού, εστιάστε στο να απελευθερωθείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι. Ωστόσο, δεν γίνονται θαύματα εν μία νυκτί και αν χρειαστείτε βοήθεια ή στήριξη, απευθυνθείτε σε έναν θεραπευτή ή ένα άτομο με ανάλογες αξίες με τις δικές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελάτε σε επαφή με τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, κάθε ομαδικό εγχείρημα και την τεχνολογία. Τώρα πρέπει να αναζητήσετε ομοϊδεάτες για συμπράξεις, στους κύκλους σας ή τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Όλα τα όνειρά σας μπορεί να απογειωθούν, αν έχετε τις κατάλληλες επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στιγμή είναι ιδανική για να αποκτήσει κίνηση ακόμα και το πιο τολμηρό σας σχέδιο. Η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία θα το κάνει απόλυτα επικερδές, μόλις οργανώσετε τις δράσεις σας και ενημερώσετε όσους πρέπει. Θα έλξετε πολλούς συμμάχους με εμπειρία και επιρροή, που θα προστρέξουν για να συμβάλλουν στην αποστολή σας. Παραμερίστε την ταπεινότητά σας, δείξτε σε όλους από τι είστε φτιαγμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια απελευθερώνει, βγάζει στην επιφάνεια κάθε καταπιεσμένη σκέψη ή συναίσθημά σας. Αποχαιρετίστε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον αλλά φροντίστε να κινηθείτε διπλωματικά, για να μην κάψετε πολύτιμες γέφυρες. Αν έχετε ανάγκη να κάνετε εξομολογήσεις, προτιμήστε φίλους που είναι καλοί ακροατές και σέβονται το συναίσθημά σας. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία και για να προωθήσετε κάθε ιδέα σας για διεύρυνση των οριζόντων σας, αρχίστε να εξερευνάτε ταξιδιωτικές ή επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναισθηματικοί διάλογοι δεν είναι στα δυνατά σας σημεία. Αν αποζητάτε την οικειότητα, ένα συναισθηματικό ρίσκο μπορεί να θεμελιώσει μια σημαντική σχέση σας με προοπτικές. Η πρόκλησή σας είναι να μην «αμπαρώσετε» την πόρτα της καρδιάς σας. Κανείς δεν θα σας εμπιστευτεί τη δική του, αν δεν είναι βέβαιος ότι θα παραμείνετε παρόντες. Τολμήστε να μιλήσετε για όλες τις άβολες πτυχές της ζωής, τις καλές, τις κακές και τις άσχημες. Εξερευνήστε το, δεν θα μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα θα νιώσετε ότι έλκετε πολλές και αξιόλογες συνέργειες. Οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο υγιείς και ευχάριστες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να έρθετε πιο κοντά και με ένα ιδιαίτερο άτομο, για μια «πολυεπίπεδη» δυναμική σύμπραξη.

Ετικέτες: