• Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος16/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα η αίσια διάθεσή σας τονώνεται.

ΚΡΙΟΣ

Γνωρίζετε πραγματικά τους ανθρώπους στη γειτονιά σας; Πάντα υπάρχουν τρόποι να διατηρείτε ή να διευρύνετε αυτές τις επαφές, παρά την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη μάσκα που φοράτε. Παραμείνετε ευγενικοί, καλημερίστε όσους συναντάτε στον δρόμο σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποια γνωριμία θα εξελιχθεί σε καινούργια φιλία ή κάποιου είδους συνέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην καταπιέζετε την εκλεπτυσμένη φύση σας επειδή δυσκολεύεστε οικονομικά. Με τη δημιουργικότητα και τη γοητεία σας, μπορείτε να βρείτε τρόπους απόκτησης όσων αγαπάτε. Είστε αρκετά πραγματιστές για να αναζητήσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες. Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πουλώντας πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον. Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας ή έχετε ελεύθερο χρόνο, μια σχετική ανταλλαγή μπορεί να γίνει το εργαλείο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γίνετε εσείς η δύναμη υποκίνησης για όλη την ομάδα. Είστε οι ιδανικοί για να ανατρέψετε την πιθανά απαισιόδοξη οπτική ή διάθεση των υπολοίπων. Έτσι θα ανακτηθεί η ταχύτητα για ένα σημαντικό εγχείρημα. Το «κόλπο» είναι να μην ασχοληθείτε με το παρελθόν αλλά να στρέψετε την προσοχή όλων στο μέλλον. Η αίσια εικόνα γι’ αυτό που θέλετε να πετύχετε, θα δώσει πιο εύκολα κίνηση σε κάθε μεγαλεπήβολο σχέδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμερίστε λίγο τις υποχρεώσεις και αφήστε τη φαντασία σας να πλανάται. Παραδοθείτε και βυθιστείτε σε αυτή την φρέσκια και δημιουργική έμπνευση. Διαβάστε ένα ενδιαφέρον βιβλίο, φτιάξτε μια νέα μουσική λίστα, ασχοληθείτε με ένα καλλιτεχνικό χόμπι σας. Αν η δουλειά σας δεν απαιτεί να είστε συνδεδεμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κλείστε τα. Επηρεαστείτε από καθετί απτό αντί για ψηφιακό.

ΛΕΩΝ

Πόσο υλοποιήσιμες είναι οι μεγαλεπήβολες ιδέες σας; Θα το ανακαλύψετε με περισσότερη έρευνα, αρκεί να είναι επί του θέματος και χωρίς χάσιμο χρόνου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λοιπά. Αν αναζητάτε πράγματα οικιακής χρήσης, μην στέκεστε στις βιτρίνες με τα ρούχα. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια για κάθε εγχείρημά σας, από άτομα με προοδευτική και καινοτόμα σκέψη. Οι συμβουλές τους τελικά θα σας γλιτώσουν χρήματα και χρόνο, ειδικά για τομείς που δεν γνωρίζετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε περιζήτητοι για να ηγηθείτε. Ίσως να έχει παίξει ρόλο η αυτοπεποίθηση που αποπνέετε, όπως και οι πολλές σας δεξιότητες. Αρκεί να οραματιστείτε τον εαυτό σας όπου θέλετε να βρεθείτε και οι προτάσεις θα έρθουν. Ακόμα κι αν αρχικά νιώσετε κάποιους ενδοιασμούς για το φορτίο, μην αφήσετε να σας καταβάλει η τελειομανία. Να θυμάστε ότι όλοι οι μεγάλοι ηγέτες έχουν μια ικανή ομάδα συμβούλων πλάι τους, κάτι που κι εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε σαν να κλειδωθήκατε έξω από τον «παράδεισο»; Κατά πάσα πιθανότητα στέκεστε μπροστά σε λάθος πόρτα. Κάποιος που είχατε ψηλά, αποδεικνύεται ότι δεν είναι ο άγγελος που περιμένατε. Δεν πειράζει, μην προσπαθήσετε καν να εκτιμήσετε κάτι από τα λίγα του. Αλλάξτε στόχο ή και κατεύθυνση. Ένα άλλο κοινωνικό σκηνικό θα έρθει στον δρόμο σας και θα είναι πιο κατάλληλο. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι ανοικτή σκέψη και προθυμία για περιπέτεια. Αφήστε τις εικασίες και περάστε στις δοκιμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ήσασταν ζάμπλουτοι αν μπορούσατε να «εκταμιεύσετε» τη σαγήνη σας. Αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, γιατί φέρνει αποτελέσματα μετά την εφαρμογή της. Γι’ αυτό δεν είναι αποδοτική η αντιγραφή της στρατηγικής άλλων. Ο μόνος τρόπος για να αξιοποιηθεί για τον καθένα, είναι να είναι ο εαυτός του. Και όσοι είναι συμβατοί δέκτες, θα το νιώσουν αμέσως. Η ακεραιότητα θα ανοίξει πολύ χώρο στη ζωή σας, για να μπουν νέα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θωρακίστε την αυθεντικότητά σας, η ψυχραιμία και η ακρίβεια που σας διέπει, αρκούν για να περάσετε όποιο μήνυμα θέλετε. Και η προθυμία σας για ειλικρίνεια, σας κάνει πόλο έλξης για τους πάντες. Αν αναζητάτε ένα νέο εγχείρημα ή μια συνάντηση με το αντικείμενο του πόθου σας, απλώς πείτε το. Με την ευγένειά σας και λίγη φιλοφρόνηση, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε μια πρόποση για την ευημερία σας. Τόσο το οικιακό σας περιβάλλον όσο και εσείς οι ίδιοι, χρειάζεστε αποτοξίνωση και καλύτερη φυσική διαβίωση. Σε αυτό θα βοηθήσει μια πιο θετική προσέγγιση σε όλα, ακόμα και για την αναδιανομή υποχρεώσεων σε όσους μένουν στο σπιτικό σας. Ανοίξτε τον δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους, η σύμπραξη θα δώσει ώθηση στη συμβολή όλων των πλευρών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι δημιουργικές ιδέες σας κατακλύζουν. Οι ευφυείς κινήσεις που θα κάνετε τώρα, θα σας προωθήσουν αφάνταστα στο κατάλληλο ακροατήριο. Χαράξτε τη διαδρομή που επιθυμείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Και φροντίστε να αξιοποιήσετε το βάρος που έχουν όσα λέτε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Η πειθώ σας παίρνει την ανιούσα, μπορεί οι δυσκολίες της τελευταίας περιόδου να σας απομάκρυναν κάπως από τα άτομα του στενού σας κύκλου. Αλλά πλέον μπορείτε να επανασυνδεθείτε, να δώσετε και να πάρετε πολλή αγάπη. Αυτή είναι η στιγμή να ευχαριστήσετε όσους είναι πάντα δίπλα σας, όπως κι εσείς σε εκείνους.

Ετικέτες: