• Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Avatar
Peristeri News
Αύγουστος15/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μαθαίνετε πολλά.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Τόλμησε να κάνεις το βήμα που σκέφτεσαι τόσο καιρό στον έρωτα και δε θα χάσεις. Πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, άνοιξε την καρδιά σου, έκφρασε χωρίς φόβο αυτά που νιώθεις. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε αθλητικές δραστηριότητες ή για να ολοκληρώσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Επαγγελματικά χρειάζεται προσοχή, γιατί από τη βιασύνη σου να τα προλάβεις όλα, μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή και στον τρόπο που οδηγείς και μην τρέχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε γεμίζει με θάρρος και δύναμη να κάνεις πράγματα, που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο σαν σκέψεις. Σήμερα τολμάς να μιλήσεις σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο για κάτι που σε έχει ενοχλήσει στο παρελθόν. Ακόμα, μπορείς να συζητήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή τον ερωτικό σου σύντροφο για τη σχέση σας και να αποκαλύψεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Επαγγελματικά είναι πολύ καλά τα πράγματα σήμερα, αφού έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μια πρόταση που θα δεχτείς από ένα άτομο, θα σε ξαφνιάσει και θα σε κάνει να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει από εσένα. Στα ερωτικά ευνοούνται τα καινούργια ξεκινήματα και οι νέες γνωριμίες. Μη διστάσεις να πεις “ναι” σε προτάσεις που θα δεχτείς απόψε για έξω. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Πολλά τηλεφωνήματα, νέα από άτομα που έχεις να ακούσεις καιρό πλαισιώνουν τη μέρα σου. Επαγγελματικά, ίσως έχουν κολλήσει τα πράγματα. Είναι που δεν έχεις δώσει τη σημασία που χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νιώθεις το πάθος να σε κατακλύζει. Θέλεις να γίνουν όλα αμέσως εδώ και τώρα, η υπομονή σου έχει αρχίσει να εξαντλείται. Μην βιάζεσαι και μην κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις, ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν, σκέψου και μετά μίλα. Συναισθηματικά υπάρχουν θετικές εξελίξεις, αφού βλέπεις ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει ή τον ερωτικό σου σύντροφο. Ούτως ή άλλως, με τον ερωτισμό που αποπνέεις, ποιος μπορεί να σου αντισταθεί και να σου πει όχι σε ό,τι ζητήσεις;

ΛΕΩΝ

Νέα ξεκινήματα, συναντήσεις συζητήσεις και πολύ φλερτ. Η ευχάριστη διάθεσή σου μαγεύει τους γύρω σου και κερδίζεις τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση, μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει από το σύντροφό σου. Επαγγελματικά, μια νέα σου ιδέα ή μια νέα συνεργασία που θα κλείσεις, θα σου δώσουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο γραφείο. Σήμερα έχεις την τόλμη και το θάρρος να διεκδικήσεις πράγματα που σκέφτεσαι καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δρας περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική, το οποίο είναι περίεργο για εσένα. Νιώθεις την ανάγκη να υποστηρίξεις τους άλλους να μπεις μπροστά στο άδικο και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, ώστε να κερδίσει το καλό. Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος ίσως χρειαστούν τη βοήθειά σου. Συναισθηματικά τολμηρή διάθεση σε διακρίνει σήμερα και εκεί, αφού διεκδικείς, τρέχεις, κάνεις ό,τι νιώσεις πως χρειάζεται ο σύντροφος ή το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ο ενθουσιασμός σου για μια νέα ιδέα είναι μεγάλος και δεν κρύβεται. Κάνεις πρόγραμμα και οργανώνεις τις δουλειές σου. Είσαι αφοσιωμένος στο στόχο σου. Πρόσεχε τις υπερβολές στα επαγγελματικά γιατί οι δυνάμεις σου δεν είναι ανεξάντλητες. Μη φορτώνεις κι άλλο το πρόγραμμά σου και μη λες “ναι” σε όλους. Δυστυχώς δεν μπορείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Στα συναισθηματικά σου περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία ή μια πρόταση που μπορεί να έχεις σήμερα θα σε ενθουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σε γεμίζει δυναμισμό και πείσμα. Προσπαθείς με όλη σου τη δύναμη και είσαι προσηλωμένος απόλυτα στο στόχο σου. Ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα ίσως παρουσιαστούν σήμερα, που θα σε βάλουν σε δίλημμα. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις και αποφάσισε γρήγορα. Ούτως ή άλλως, το ένστικτό σου δε σε διέψευσε ποτέ. Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα δίνεις σε θέμα σπιτιού. Μια μετακόμιση ή κάποια αλλαγή που θέλεις να κάνεις μπαίνουν σήμερα μπρος. Φίλοι είναι κοντά σου και αναζητούν τη συντροφιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκμεταλλεύσου την επιρροή της ημέρας και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αποκάλυψε τα συναισθήματά σου και δε θα χάσεις. Αν είσαι σε σχέση συζήτησε με το σύντροφό σου αυτά που έχεις στο μυαλό σου για τη σχέση σας. Ακόμα σήμερα ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Επαγγελματικά πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις άμεσα, ώστε να προχωρήσουν τα πράγματα. Θα σε συμβούλευα να μην επηρεαστείς από τον ενθουσιασμό που νιώθεις και να μη ρισκάρεις κάτι βέβαιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές που προκύπτουν και σε βγάζουν τελείως εκτός προγράμματος. Ένα είναι σίγουρο ότι στο τέλος της ημέρας θα τα έχεις καταφέρει. Φρόντισε όσο μπορείς την υγεία σου και μην ξεχνάς ότι χρειάζεσαι και εσύ ξεκούραση. Συναισθηματικά, νέα ξεκινήματα ευνοούνται καθώς προκύπτουν και νέες γνωριμίες που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν είσαι δεσμευμένος, κλέψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις σου για να περάσεις με το σύντροφό σου που έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Μη διστάσεις να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε ευνοεί και σου δίνει τόλμη, θάρρος και δυναμισμό. Σήμερα μπορείς να κάνεις πράξη τα σχέδιά σου ή να προχωρήσεις σε μια πώληση, που σκέφτεσαι καιρό. Είσαι έτοιμος να δεχτείς ότι νέο θα έρθει στο δρόμο σου, από μια νέα επαγγελματική πρόταση μέχρι κάποιο ερωτικό σύντροφο. Το σεξαπίλ σου είναι έντονο και γοητεύει το αντίθετο φύλο. Κάνε την κίνηση που σκέφτεσαι και θα δεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Φίλοι και συγγενικά πρόσωπα είναι δίπλα σου και μοιράζεσαι μαζί τους όμορφες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πραγματικότητα τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να προωθήσεις μια νέα ιδέα, και οι συνεργάτες βρίσκονται στο πλευρό σου. Μια νέα αγορά ή μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού θα σε γεμίσουν χαρά. Στα συναισθηματικά ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και οι νέες γνωριμίες. Αν έχεις ήδη κάποια ιστορία που δεν έδειχνε να εξελίσσεται, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέα.

Ετικέτες: