• Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Peristeri News
Peristeri News
Ιανουάριος14/ 2021

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα να δρομολογηθούν γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για μια ανάκαμψη. Αφού περάσατε πέντε μήνες περικοπών και προσπάθειας ελέγχου των δαπανών, όλα βελτιώνονται. Σίγουρα έχετε διαμορφώσει μια καθημερινότητα, που επιτρέπει λίγες απολαύσεις χωρίς ενοχές. Αν δεν είστε εκεί ακόμη, φροντίστε να φτάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε μια ώθηση στη δημιουργικότητά σας. Μετά από πέντε μήνες, θα βρείτε ξανά το μαγικό σας άγγιγμα και μια ορμητική διάθεση. Για την ιδιοσυγκρασία σας, μια εφόρμηση μπορεί να επιφέρει λίγη σύγχυση και επιπλέον δράμα, αλλά θα απολαύσετε τον ενθουσιασμό, γι’ αυτό μην καθυστερείτε καθόλου να κάνετε ακόμα και ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφυπνιστείτε,  τώρα αποκτάτε ταχύτητα και θέλετε να «χορτάσετε» την ψυχή σας. Ασχοληθείτε με δημιουργικά εγχειρήματα, με τον διαλογισμό ή την μεταφυσική, οι εκκαθαρίσεις θα ανοίξουν χώρο για να μπει το καινούργιο στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο στενός σας κύκλος χρειάζεται επιθεώρηση. Πρέπει να διαχωρίσετε τους γνήσιους φίλους από τους πλαστούς. Ακόμα και τα κοινωνικά σας δίκτυα θα ωφεληθούν από αυτή την εκκαθάριση, απομακρύνοντας τα «ζιζάνια» και προσεγγίζοντας νέες επαφές. Η επαναστατική ατμόσφαιρα θα έλξει κοντά σας τα καινοτόμα πνεύματα που αναζητάτε, έχοντας και την εύνοια της τεχνολογίας.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να κάνετε βήματα προόδου. Να κάνετε την επίθεσή σας μελετώντας το περιβάλλον, για να αδράξετε κάθε προσφορά με προοπτικές. Γνωστοποιήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας ότι είστε διαθέσιμοι, ανανεώστε το βιογραφικό και την εικόνα των προφίλ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να γίνετε πιο αυθόρμητοι. Μπορείτε να διεκδικήσετε τα πιο μεγαλεπήβολα όνειρά σας.: Είναι η στιγμή να κάνετε μια ριψοκίνδυνη και απρόβλεπτη κίνηση. Θα είναι ιδεώδες να σας καθοδηγήσει ένας ειδήμονας. Και αν είστε εσείς οι κυρίαρχοι του τομέα σας, να αναμένετε την προσέγγιση από πολλούς μαθητές.

ΖΥΓΟΣ

Τέλειωσαν οι κωλυσιεργίες, έφτασε η στιγμή να επιδιώξετε τα ενδιαφέροντά σας, στις πιο μύχιες και μυστικιστικές πτυχές και ενώ θα αναζητάτε απαντήσεις, αφήστε χρόνο στο πρόγραμμά σας για φλερτ, με τη λίμπιντο σας να τονώνεται, αυτός ο χειμώνας μπορεί να γίνει εξαιρετικά απολαυστικός. Να ξέρετε ότι ο χορός και κάθε είδους κίνηση, θα επαναφέρει το σώμα σας σε εγρήγορση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ρομαντισμός σας επιστρέφει. Αν είχατε χάσει την ενεργητικότητά σας, τώρα ανακτάτε ταχύτητα και για να αξιοποιήσετε αυτή την ώθηση, πρέπει να πάψετε να διυλίζετε τον κώνωπα. Η αγάπη θα ανθίσει, αν αφήσετε χώρο για το στοιχείο της έκπληξης. Αν κάτι δεν σας ευχαριστεί στο παρόν, θα μπορέσετε να κάνετε την τολμηρή αλλαγή, όσο δύσκολη κι αν είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εστιάστε στην καλή φυσική σας κατάσταση. Ό,τι σας φάνταζε βασανιστικό στον τομέα της διατροφής ή της εξάσκησης, τώρα θα αποκτήσει ευχάριστη χροιά. Μόνο φροντίστε να μπείτε σταδιακά σε αυτή τη διαδικασία των αλλαγών, για να μην εξαντληθείτε. Είναι μαραθώνιος, όχι κατοστάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιστρέψτε στην κοινωνική σας φύση. Οι ελεύθεροι θα καλύψετε γρήγορα τον χαμένο χρόνο. Οι δεσμευμένοι θα εστιάσετε στην αναζωπύρωση της σπίθας στη σχέση σας και όλοι πρέπει να συντονιστείτε με τη μούσα της έμπνευσης, που σας χτυπά δυνατά την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη. Κυριολεκτικά πρέπει να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε, να κάνετε ακόμα και τις αλλαγές που σκέφτεστε. Μόνο μην ορμήσετε σε ριζικές ανατροπές, πριν στήσετε ένα εφικτό σχέδιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ζωή σας λαμβάνει μια πολυαναμενόμενη φόρτιση. Θα μπορούσατε να φτάσετε και στην άκρη του κόσμου για χάρη ενός ατόμου, ακόμα κι αν γνωρίζεστε μόνο διαδικτυακά και μπορεί να μην εκτιμούν όλοι την τόση μεγαλοψυχία, αλλά κάποιοι το κάνουν. Αρχίστε να προσφέρετε πλέον τη «μερίδα του λέοντος», σε αυτούς που έχουν κερδίσει τον τίτλο των δικών σας ανθρώπων.

Ετικέτες: