• Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος09/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα πίστη στα εγχειρήματα σας.

ΚΡΙΟΣ

Καθαρό θα είναι το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις θα υπάρξει επιτυχία. Τώρα θα βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από τυχόν αρνητικές σκέψεις, βάζετε τέλος στις ανασφάλειες. Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα να πάρετε απόφαση να τερματίσετε κακές συνήθειες που σας βλάπτουν. Ετοιμαστείτε για νέα γνωριμία, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αισιόδοξους και παρορμητικούς. Ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας και νέες περιπέτειες στα αισθηματικά σας. Προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σας και στις προτιμήσεις που θα δείξετε σχετικά με θέματα αγορών. Ανεβασμένες θα είναι οι αισθήσεις σας, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία, θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει αρκετές άμεσες και ρουτινιέρικες υποχρεώσεις που σε βάζουν σε δοκιμασίες. Το κλίμα αλλάζει, από την πεζή πραγματικότητα στις ευφάνταστες καλλιτεχνικές σου τάσεις, και θα σε κλέψει από την πεζότητα για να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς. Καλά θα κάνεις να μην ακούς τις φωνές των σειρήνων, δηλαδή του ταιριού σου που θέλει να σε παρασύρει σε διασκεδάσεις, αλλά να μοιράζεις τον χρόνο σου έτσι που να μπορέσεις να μην αφήνεις εκκρεμότητες σοβαρών πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ξυπνά η αγάπη σου για την τέχνη. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε κάνουν, ίσως το πιο τυχερό Ζώδιο της ημέρας, γιατί μπορείς απερίσπαστος και χωρίς τις σκοτούρες της καθημερινότητας να ασχοληθείς μόνο με πράγματα που θέλεις και αγαπάς. Αυτά μπορεί να είναι ένα φιλμ, καλή μουσική που σου αρέσει, ένα βιβλίο, ένα νέο χόμπι ή και μια ασχολία που θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις κάτι δημιουργικό και χρήσιμο.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη φωτίζει τον τομέα του σπιτιού σου, για το όποιο αισθάνεσαι ότι θέλεις να κάνεις κάτι για να το ανανεώσεις. Η μέρα ξυπνάει μέσα σου τα καλλιτεχνικά σου και αποφασίζεις να το επαναδιακοσμήσεις εσύ, ώστε να νοιώσεις δημιουργικός και να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ένα νέο σπίτι. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εύκολα και εκ των ενόντων, χρησιμοποιώντας πράγματα που ήδη έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο, πιο συντροφικό, που θέλει να ακούσει και τις απόψεις του περίγυρου του για ότι τον απασχολεί. Σε πηγαίνει ακόμη παρά πέρα η μέρα με συνέπεια να βελτιώνεται η εικόνα σου ακόμη περισσότερο, με το να χαλαρώσεις, να ονειροπολείς, να δείχνεις κατανόηση, να βγάζεις την καλή πλευρά του εαυτού σου. Ευχής έργον θα ήταν αν προσπαθούσες να είσαι έτσι πάντα, ώστε να κερδίζεις την συμπάθεια όλων.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη δίνει έμφαση στην ανάγκη τακτοποίησης των οικονομικών σου τα οποία θέλεις και να βελτιώσεις. Η σημερινή μέρα σου παρέχει το πλεονέκτησα να χρησιμοποιήσεις κάποιο προσόν, κάποια ικανότητα που έχεις, ώστε να αυξήσεις τα εισοδήματα σου, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και την αυτοεκτίμηση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δείχνει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου τις οποίες έχεις έδαφος να βελτιώσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει πιο διαλλακτικό, ώστε να αφήσεις πίσω εγωισμούς και ψωροπερηφάνιες και να πάρεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου με μια νέα προσέγγιση πιο ευπροσήγορη και ευαίσθητη. Αυτό όχι μόνο θα σε κάνει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, αλλά και θα λύσει παλιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να ονειροβατείς, να σκέπτεσαι πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, μέρη που θα ήθελες να επισκεφθείς. Τα πρακτικά θέματα δεν είναι στις προτεραιότητες σου. Έχεις την τύχη των άστρων με το μέρος σου σήμερα, γιατί τίποτε υποχρεωτικό και δυσάρεστο δεν θα σε βγάλει από την Νιρβάνα σου, θα συνεχίσεις τις ονειροπολήσεις σου, την χαλάρωση σου, την αποφόρτιση από τα άγχη σου και μόνο αν το θέλεις θα πάρεις το ταίρι σου σε μια έξοδο με αγαπημένους φίλους που θα σε κάνουν να νοιώσεις ακόμη πιο ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να αποζητάς την συντροφιά φίλων σου τόσο στενών που η ταύτιση σας είναι απόλυτη, η αλληλοκατανόηση σας δεδομένη. Η σημερινή μέρα διατηρεί και συσφίγγει τις φίλιες σας ακόμη περισσότερο. Αυτή η τρυφερή συγκινησιακή κατάσταση θα σε κάνει πολύ πιο ανοιχτό και θα θελήσεις να μοιραστείς τις ευαισθησίες σου. Πρέπει όμως η επιλογή σου να είναι συνετή και με άτομα αφιλοκερδή ώστε να μην θελήσουν να επωφεληθούν εις βάρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα, σου φέρνει στο προσκήνιο θέματα και υποχρεώσεις επαγγελματικής φύσεως που πρέπει να φέρεις σε πέρας, όμως εσύ ονειροπολείς και δεν μπορείς να προσαρμοστείς για να τα τακτοποιήσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας σε σπρώχνει να κάνεις ότι σε ευχαριστεί και όχι να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες που έχεις. Η λογική λέει να βρεις την χρυσή τομή και να μοιράσεις χρόνο και δραστηριότητες και στα δύο, ώστε και να ευχαριστηθείς αλλά και να βγεις ασπροπρόσωπος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί δίψα για πληροφόρηση και μάθηση. Η σημερινή μέρα σου παρέχει απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάθε τι που θα βελτιώσει το μορφωτικό σου επίπεδο, όπως απόκτηση βιβλίων και διάβασμα, να δεις μορφωτικά ντοκιμαντέρ, να παρακολουθήσεις μορφωτικά σεμινάρια, ακόμη και εκπαιδευτικές εκδρομές με ξεναγήσεις, αλλά ίσως και ταξίδια. Διάλεξε και πάρε!

Ετικέτες: