• Δευτέρα, 26 Αύγουστος, 2019

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Peristeri News
Μάιος05/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα φροντίζετε όσα έχουν σημασία για εσάς.

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σήμερα, ρίξτε την προσοχή σας στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις και συγκεράστε τις απόψεις και τα πιστεύω σας με τους έμπιστους φίλους και τα προσφιλή σας άτομα. Μην παραμελείτε τον ερωτικό σύντροφο, κυρίως τώρα που περιμένετε μια μόνιμη πρόταση δέσμευσης, ίσως υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που επηρεάζονται από ταμπού και προκαταλήψεις που πρέπει να ξεπεραστούν για το καλό του δεσμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλες οι σταθερές, σοβαρές και τεκμηριωμένες επιλογές και αποφάσεις σας που αφορούν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, μπορούν τώρα να πάρουν σάρκα και οστά. Αναπτύξτε ακόμα περισσότερο την αυτοέκφρασή σας, ανανεώστε τις ερωτικές σας εμπειρίες οι αδέσμευτοι με μια υπέροχη, νεοεμφανιζόμενη γνωριμία, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας δεσμό με περίσσια δοτικότητα, αφοσίωση και αισιοδοξία οι ζευγαρωμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επενδύστε σήμερα στις πρωτότυπες, οργανωτικές και δημιουργικές σας ιδέες και φροντίστε να μην περνούν αψήφιστα οι νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας και αφορούν στην προσωπική σας πρόοδο και την ισορροπία σας. Μην αφήνετε το ταίρι σας να αδημονεί για τις καθοριστικές και ουσιαστικές αποφάσεις που σκέφτεστε για το άμεσο μέλλον της σχέσης σας, απελευθερώστε την φλογερή σας λίμπιντο και τον αισθησιασμό σας οι αδέσμευτοι, ελκύοντας μια πολύ τρυφερή γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημαντικότερο μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι πως χρειάζεται να κάνετε σταθερά αλλά και επίπονα βήματα προς την απόλυτη ευχαρίστηση και την προσωπική σας άνοδο, αλλά χωρίς να βιάζεστε να δρέψετε υλικά και ηθικά οφέλη. Επηρεάζεστε από την ερωτική σας καθημερινότητα, είτε γιατί χρειάζονται περισσότερες αισθησιακές στιγμές με τον δεσμό σας για να μην υπάρχει άγχος και αγωνία, είτε γιατί ένα νεογέννητο πάθος θαμπώνει το βλέμμα των αδέσμευτων.

ΛΕΩΝ

Εκφράστε την μοναδικότητα του εαυτού σας, την περηφάνια αλλά όχι τον εγωισμό και το πείσμα σας σήμερα. Η αστρολογική όψη της ημέρας σπέρνει γύρω σας καινούριες ευκαιρίες στις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιδιώξεις, αλλά και να ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σας για να μην αντισταθείτε οι αδέσμευτοι στην εμφάνιση ενός νεογέννητου πειρασμού, ενώ οι ζευγαρωμένοι αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο με το ταίρι σας, γίνεστε αυθεντικοί και αληθινοί στο δεσμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι ένας εφ’ όλης της ύλης εσωτερικός απολογισμός, για να ξεκαθαρίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις θέλετε να κρατήσετε στην καθημερινότητά σας, τι έχετε την ανάγκη να απορρίψετε μόνιμα από την συναισθηματική σας ζωή, γιατί είναι μια άριστη μέρα που ισορροπημένα και αρμονικά, μαλακώνουν οι εντάσεις στην σχέση σας, αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα μιας κουραστικής περιόδου να βαίνουν για το συμφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορούν κάλλιστα να εκπληρωθούν οι προσωπικοί και συναισθηματικοί στόχοι και οι επιδιώξεις σας, καθώς και οι ερωτικές σας φιλοδοξίες, πράγμα που θα ξεσηκώσει την εσωτερική σας παρορμητικότητα και τον δυναμισμό σας, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε την χαλαρότητα και την τρυφερότητα του άλλου σας μισού, χωρίς ανταγωνιστική και εγωιστική διάθεση, αλλά με περίσσια εγκράτεια και πραγματική βούληση, για να καταποντιστούν οι παρεξηγήσεις και τις διαφωνίες από την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαστε από τα σταθερά ζώδια που επηρεάζονται από τη σημερινή μέρα και αυτό σημαίνει πως αρχίζει μια νέα, ευχάριστη και καρποφόρα περίοδος για όλες τις καινούριες ιδέες, τους στόχους και τα συναισθηματικά όνειρα που κάνετε στο πλευρό του άλλου σας μισού. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αμέτρητες, ερωτικές εμπειρίες με το αντίθετο φύλο, οι ζευγαρωμένοι μπορείτε να διεκδικήσετε με ηρεμία και ισορροπημένες αποφάσεις όσα χάθηκαν από την σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες μικρές δυσκολίες της καθημερινότητας δεν θα είναι αρκετές, για να σας χαλάσουν σήμερα την καλή και ζωντανή σας διάθεση, γιατί οι διαπροσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις πηγαίνουν περίφημα, τα θέματα που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας τακτοποιούνται, γιατί ο ερωτικός σύντροφος προετοιμάζει μια σοβαρή πρόταση για το αύριο της σχέσης σας, γιατί αν είσαστε αδέσμευτοι, μια γενναιόδωρη και ιδιαίτερα χαρισματική, καινούρια γνωριμία χτυπάει επικίνδυνα τα φύλλα της καρδιάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τροφοδοτείστε σήμερα με ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα τον τομέα των σχέσεών σας, είτε αυτό το κομμάτι αφορά σε ζητήματα δουλειάς, είτε τους φίλους και την οικογένεια σας, είτε επηρεάζει εξ’ ολοκλήρου την ερωτική σας ζωή, για να αναζωπυρωθεί η σύμπνοια και η ομοψυχία με τον σύντροφό σας και να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες που κάνατε για να διατηρήσετε την μαγεία της αγάπης στην σχέση σας, ενώ παράλληλα εκφράστε τον απόλυτο αισθησιασμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα έχετε στο μυαλό και στις σκέψεις σας, η αστρολογική όψη της ημέρας βάζει φραγμούς στα εμπόδια και τα μπερδέματα της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής και ανοίγει τις πόρτες της χαράς, της αισιοδοξίας και της αποφασιστικότητας για να πραγματοποιήσετε πάσης φύσεως επιδιώξεις και επιθυμίες που κρύβετε στην καρδιά σας. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στις βολές ενός τρυφερού, νεογέννητου ειδυλλίου που μπορεί να αποτελεί την ιδανική σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στο κοινωνικό και συναισθηματικό σας περιβάλλον, γιατί είναι μια ημέρα περισυλλογής και εσωτερικής σκέψης, που για να μην υπάρξουν ανεπανόρθωτα λάθη και αστοχίες στα ερωτικά σας και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος διάσπασης με τον δεσμό σας, πρέπει να αποφύγετε την ρήξη με τις επιθυμίες της σχέσης σας, να αποκρούσετε κακοπροαίρετα λόγια και διαφωνίες.

Ετικέτες: