• Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος05/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα μην βιάζεστε, περιμένετε τα άτομα γύρω σας να πουν τι θέλουν.

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται να κυριαρχεί στο περιβάλλον σας το χάος και η αποδόμηση. Γι’ αυτό σας είναι δύσκολο να κρίνετε και να αποφασίσετε ποια θα είναι η σωστή πορεία για το μέλλον σας. Ωστόσο, σας δίνεται ο χρόνος που χρειάζεστε για να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά αλλά και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Προς το παρόν, αποφύγετε τις βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις. Αξιοποιήστε την όξυνση της διαίσθησής σας, για να προσεγγίσετε τους πάντες και τα πάντα πιο αντικειμενικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό περιβάλλον σας γεμίζει ελπίδα και τονώνει τη διάθεσή σας κατακόρυφα. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που σας κατακλύζουν, θα βοηθήσουν να σημειώσετε πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Έτσι θα κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο ευχάριστη και αρμονική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα με εντελώς διαφορετική οπτική. Η σκέψη σας αποκτά απίστευτη και ασυνήθιστη διαύγεια και θα συνειδητοποιήσετε τι έχετε κρίνει λανθασμένα και πού έχετε κάνει κακίες. Αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Χρειάζεται μόνο περισσότερη προνοητικότητα και προσεκτικές προσεγγίσεις στη λήψη αποφάσεων. Με εστίαση στους στόχους σας, θα μπορέσετε να βάλετε τα πάντα στην πορεία που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε φορτώσει υπερβολικά τη σκέψη σας τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του άγχους. Αυτό αρχίζει να έχει αντίκτυπο και στις σωματικές σας αντοχές, γι’ αυτό πρέπει να ξεκουραστείτε. Μόνο έτσι θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες και θα καθαρίσετε το μυαλό σας, για να επανέλθετε πιο παραγωγικοί. Στο εξής φροντίστε να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, για να αποφύγετε να πιεστείτε ξανά από όγκο υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ

Κάποιες απρόσμενες και δυσχερείς εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν από το πουθενά. Για να μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας, πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να προχωρήσουν αυτόνομα για λίγο. Εσείς στο μεταξύ εστιάστε στην αξιολόγηση των καταστάσεων, με στόχο να προσαρμοστείτε στις νέες πραγματικότητες. Ένας επανασχεδιασμός των κινήσεών σας και οι συναντήσεις που θα κάνετε, θα βοηθήσουν να επιλύσετε αρκετά προβλήματα που ίσως δεν μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές ευχάριστες εξελίξεις προσεγγίζουν την πορεία σας. Αυτές θα σας δώσουν τόση ενέργεια και αισιοδοξία, που θα στραφείτε στη θετική πλευρά της ζωής. Θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας, με τα άστρα συμμάχους στο πλευρό σας. Γι’ αυτό μην διστάσετε να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί πλέον, όσο κι αν αυτές οι ανατροπές δεν σας είναι οικείες. Θα δείτε ότι οι αλλαγές θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητά σας και θα φέρουν πιο κοντά τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Αρχίστε να προετοιμάζεστε ψυχολογικά, κάποιες εξαιρετικές εξελίξεις σας προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα. Πρέπει να είστε οργανωμένοι και με τα πόδια να πατούν γερά στο έδαφος. Μόνο έτσι θα αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση και θα χειριστείτε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Όταν αρχίσει να καταλαγιάζει η αναστάτωση της ατμόσφαιρας, θα ανακαλύψετε ότι το νέο περιβάλλον σας ωθεί σε μια πιο αίσια πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποιες καταστάσεις που έχετε αφήσει ανεκμετάλλευτες ως τώρα. Αυτές θα βοηθήσουν να αλλάξετε τη ροή της καθημερινότητας, να ισορροπήσετε ξανά και να νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Πρέπει να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και να απαγκιστρωθείτε από εξωγενή προβλήματα. Τότε θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέα σχέδια, που θα τα υλοποιήσετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πλέον καιρός να απελευθερωθείτε από κάποιες ξεπερασμένες πρακτικές σας. Πρέπει να αλλάξετε στρατηγική, γιατί βλέπετε ότι αυτή που ακολουθείτε δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι καταστάσεις εκτυλίσσονται με πιο απαιτητικούς και επιτακτικούς ρυθμούς απ’ όσο αναμένατε. Οργανωθείτε καλύτερα για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της περιόδου και να δώσετε κίνηση στα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα σας χαμογελούν, σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την αισιοδοξία σας, τώρα μπορείτε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Αλλάξτε ό,τι δεν είναι αποδοτικό, αποβάλετε κάθε πρόβλημα που πλέον έχει βαλτώσει. Αν βελτιώσετε εσείς την καθημερινότητά σας, θα νιώσετε όση ισορροπία και ηρεμία χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας και μόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρόγραμμά μας είναι γεμάτο υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ευτυχώς, έχετε αρκετή ενέργεια και δυναμισμό και δεν θα δυσκολευτείτε να αντεπεξέλθετε. Ακολουθήστε την πορεία που έχετε χαράξει και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να διατηρήσετε τη λογική και την ψυχραιμία σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Ελλοχεύουν παρεξηγήσεις, διαφωνίες και προστριβές στην ατμόσφαιρα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας, διακριτικοί μπροστά στις εξελίξεις και ελαστικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε. Έτσι θα ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εντάσεων και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Αξιοποιήστε όποιες ευκαιρίες προκύψουν για να βελτιώσετε την μελλοντική σας πορεία.

Ετικέτες: