• Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος21/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είστε συντονισμένοι με όσα έχουν σημασία.

ΚΡΙΟΣ

Σφύζετε από αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση. Αυτό οφείλεται και στο ότι όλα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τη γαλήνη σας. Όσο περισσότερο απομακρύνετε από το περιβάλλον σας όσα σας ενοχλούν, τόσο θα διασφαλίζετε αυτό το ομαλό κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πάρει τη σωστή πορεία για να φτάσετε αναμφισβήτητα στους στόχους που έχετε θέσει. Αλλά αυτές οι εποχές ενέχουν πολύ ανταγωνισμό, γι’ αυτό προσέξτε όσους εκφράζουν την πρόθεση να σας στηρίξουν. Μπορεί ουσιαστικά να θέλουν να σαμποτάρουν τα σχέδιά σας. Γι’ αυτό μην δώσετε σε κανέναν την ευκαιρία να εμπλακεί και να σας βγάλει εκτός πορείας. Όσο εμμένετε στις αρχές σας, όλα θα κυλούν ομαλά και αίσια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε πρόσθετη πίεση εξαιτίας θεμάτων που έχουν ανακύψει στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Διαφωνίες και εντάσεις μέσα στο σπίτι, σας δυσκολεύουν να βάλετε μια τάξη στην ατμόσφαιρα. Να ξέρετε ότι πρέπει με κάθε τρόπο να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας, με ειλικρίνεια και σαφήνεια. Κάθε ψέμα ή ύπουλη κίνηση, απλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να πάρετε ρίσκα και να κάνετε τολμηρές κινήσεις. Μπορεί αρχικά να φαντάζει δύσκολο να φτάσετε εκεί που θέλετε. Αλλά σύντομα θα δείτε ότι αποφέρουν πολλά οφέλη οι τωρινές σας δράσεις. Την ίδια σταθερότητα να επιδείξετε και στις προσωπικές σας σχέσεις, για να αποφύγετε να εμπλακείτε σε μικροπρέπειες.

ΛΕΩΝ

Η πίεση του τελευταίου διαστήματος έχει αρχίσει πλέον να καταπονεί τα όριά σας. Νιώθετε ότι χάνετε την αρτιότητα της πνευματικής αλλά και της σωματικής σας αντοχής. Αυτό που χρειάζεται, είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι. Ίσως αυτή η διάθεση να οδηγήσει σε λάθη, αν δεν κάνετε κάτι για να την αναχαιτίσετε. Δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε, να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να κινηθείτε με λογική και ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες προβληματικές καταστάσεις σας πιέζουν ξανά. Είναι απαραίτητο να διατηρήσετε την ψυχραιμία και τη συγκρότησή σας για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Να ξέρετε ότι τα άστρα θα σταθούν στο πλάι σας σε αυτή την προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ατμόσφαιρα ενδείκνυται για να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση. Τώρα που έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, αξιοποιήστε τον για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, να φροντίσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αυτή η ανάπαυλα θα σας τονώσει και θα σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπεποίθησή σας παίρνει ξανά την ανιούσα. Αυτή βοηθά να βλέπετε με θετική ματιά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Είναι το καλύτερο εργαλείο για να προσεγγίσετε όλα όσα έχετε βάλει στο μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας διέπει μια ανατρεπτική και επαναστατική διάθεση, τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή και το περιβάλλον σας, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας. Πολλά θα αρχίσουν να κυλούν πλέον χωρίς δυσκολίες και εμπόδια. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνετε σε επαγρύπνηση και να μην σας παρασύρει η αίσια ατμόσφαιρα. Να σκέφτεστε διεξοδικά τις κινήσεις σας και θα υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε επιτέλους θα δώσετε σάρκα και οστά στους στόχους σας. Έχετε αποβάλλει από το σκεπτικό σας κάθε αμφιβολία, φόβους ή ανασφάλειες. Προχωρήστε περισσότερο τώρα, σε καινούργια και πιο φιλόδοξα όνειρα. Παραμείνετε αισιόδοξοι, ακόμα και μπροστά στα όποια προβλήματα ανακύψουν. Έχετε τη δυναμική να τα στρέψετε προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΕΣ.

Έχετε μια τάση προς την εσωστρέφεια, αυτή μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και σε αισθήματα απογοήτευσης για τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αλλά η πλειοψηφία των προβλημάτων σας είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Ίσως πείθετε τον εαυτό σας ότι δεν υπάρχει ουσία σε τίποτα, γιατί κανείς δεν νοιάζεται για εσάς. Αυτό δεν ισχύει, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξετε σκεπτικό. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιστρέψετε στη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων.

Ετικέτες: