• Κυριακή, 26 Μάιος, 2019

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Peristeri News
Φεβρουάριος17/ 2019

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, σήμερα η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμική σας στάση θα σας βοηθήσει να τερματίσετε αρνητικά επαγγελματικά ζητήματα, με δικές σας ενέργειες θα βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες, ουσιαστικά θα δώσετε ώθηση στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς που προσφάτως χωρίσατε θα αναλάβετε το πρώτο βήμα, σε πρόταση που θα κάνετε στο πρώην ερωτικό σας ταίρι θα λάβετε άμεση και θετική απάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, θα αποφύγετε τις αναβολές και τα τρεναρίσματα. Σε ερωτικά και οικογενειακά ζητήματα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε έκρυθμες καταστάσεις, οι πράξεις σας θα είναι αποφασιστικές. Σε περίπτωση που υπήρχαν τσακωμοί ή αντιπαραθέσεις τώρα θα βρεθεί η μέση οδό, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, η σκέψη σας ορθή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζωτικότητα, ενέργεια και νέες εκλάμψεις θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά που θα εμφανιστούν στην συμπεριφορά σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι προσοδοφόρες. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, θα είστε σε θέση να τα επενδύσετε και όχι να τα σπαταλήσετε. Στον ερωτικό τομέα εκδηλωτικοί και ξεκάθαροι θα είστε στο ταίρι σας, με σαφήνεια θα φανερώσετε τα αισθήματα και τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αστρολογικές όψεις φέρνουν απρόοπτα και θετικά ανοίγματα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

ΛΕΩΝ

Παίρνετε απόφαση να βάλετε σε λειτουργία τα σχέδια σας, θετικές και αισιόδοξες σκέψεις θα σας ωθήσουν σε δυναμικές ενέργειες. Κάτι που έχετε σχεδιάσει μπαίνει σε πορεία υλοποίησης, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να αγχωθεί. Η σκέψη σας θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, δεν θα υπάρξουν ανατολές και φοβίες, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές, ένα βήμα πιο μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι όψεις της ημέρας θα δώσουν δυναμική ώθηση στο σκεπτικό σας, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, οι συζητήσεις σας επαγγελματικές ή ερωτικές θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό σας τομέα σε τυχαία χρονική στιγμή θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, αποκτάτε νέες επιθυμίες που αυτή τη φορά θα καταφέρετε να τις εκπληρώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι αστρολογικές όψεις θα ενισχύσουν την δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα παραγκωνίζετε ανασφάλειες και παλιές απογοητεύσεις, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τα γεγονότα. Δημιουργική θα είναι η νέα επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε, θα σας βοηθήσει θα ανεβείτε ψυχολογικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες. Αξιοποιήστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού, δεν αποκλείεται να σημειωθεί έναρξη σταθερής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι όψεις της ημέρας θα φέρουν ζωντάνια στις διαθέσεις σας και στις πράξεις σας. Τα γεγονότα θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης, η πρόταση ενός προσώπου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που είστε ήδη σε σχέση στόχο θα έχετε να βελτιώσετε τις συνθήκες του δεσμού σας. Για τους ελεύθερους, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να προχωρήσετε τη ζωή σας επάνω σε διαφορετικές βάσεις, γι αυτό θα διεκδικήσετε αλλαγές τόσο επαγγελματικές όσο και ερωτικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναλαμβάνετε ρίσκα, δραστηριοποιήστε και εξελίσσεστε. Αυτή τη φορά θα περάσετε σε άμεσες πράξεις, θα επικεντρωθείτε στα νέα ανοίγματα και στις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Ευχάριστα μαντάτα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα περάσετε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, θα ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με δυναμικότητα θα χειριστείτε τα συμβάντα και τα απρόσμενα γεγονότα. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως ζωτικούς, θα είστε δεκτικοί σε προτάσεις, ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, και τολμηροί στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Στον ερωτικό σας τομέα, καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, θα ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας. Προμηνύεται αρχή δεσμού με άτομο που θα έχει βλέψεις σταθερές και σοβαρές.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι όψεις της ημέρας θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς ή χρηματικούς στόχους. Θα προβείτε άμεσα στην τακτοποίηση κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων και μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας βάλει σε σκέψεις. Τολμήσετε να αναλάβετε αυτό το νέο βήμα θα βελτιώσει κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση, θα σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Μην αφήσετε το άγχος να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας, δράστε με αυτοπεποίθηση.

Ετικέτες: