• Πέμπτη, 9 Απρίλιος, 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Peristeri News
Σεπτέμβριος15/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα τάξη και οργάνωση.

ΚΡΙΟΣ

Οι επιλογές που θα κάνετε αυτή την περίοδο θα έχουν τεράστιες προοπτικές για το μέλλον σας. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να μελετήσετε διεξοδικά την κάθε ιδέα και την κάθε κίνησή σας. Είναι βασικό να φροντίσετε να είναι συμβατές με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Θα σας βοηθήσουν πολύ τώρα οι συμβουλές των ανθρώπων που σας νοιάζονται. Θα σας επιτρέψουν να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Να ανοίξετε τα μάτια και τα αφτιά σας διάπλατα. Το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάποιες εξαιρετικές εξελίξεις και ευκαιρίες, που θα βελτιώσουν την πορεία σας. Θα νιώσετε να ανακουφίζεστε, καθώς θα διασφαλίζετε ένα πιο λαμπρό μέλλον. Να είστε προετοιμασμένοι για να δράσετε άμεσα και να αδράξετε κάθε ευκαιρία χωρίς χρονοτριβή. Η ηρεμία που επικρατεί στην ατμόσφαιρα, σας βοηθά να εστιάσετε με σύνεση στις αποφάσεις που έχετε να πάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις θα διέπουν αυτή την περίοδο. Η αίσια ατμόσφαιρα θα ενισχύσει την αισιόδοξη οπτική σας για το μέλλον προκειμένου στο εξής να πορευτείτε με ορμή. Αδράξτε την συγκυρία για να αρχίσετε να στήνετε τα καινούργια σας σχέδια. Κάθε πρότερη αμφιβολία εξατμίζεται και η συνετή οργάνωση γίνεται το εργαλείο σας για να φτάσετε στην επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γεγονός ότι κάποια θέματά σας δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε τον τελευταίο καιρό. Αλλά τώρα η θεά τύχη σας δείχνει το θετικό της πρόσωπο και τάσσεται στο πλάι σας. Θα σας ενθουσιάσει η ταχύτητα με την οποία καθετί αρνητικό ή δυσάρεστο θα εξαλείφεται από τη ζωή σας, ως δια μαγείας. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει, χωρίς να έχετε πλέον καμία ανησυχία για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η ενέργεια και η ορμή γίνονται μόνιμη συντροφιά σας. Με αυτά τα ευνοϊκά εργαλεία, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να αλλάξετε εκείνες τις πτυχές της ζωής σας που δεν σας ικανοποιούν πλέον. Πρέπει να τις εφοδιάσετε με ιδέες και σχέδια που συνάδουν πιο πολύ με τα όνειρά σας. Να είστε αισιόδοξοι και να αξιοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας αυτή την περίοδο, για να χαράξετε το λαμπρό μέλλον που λαχταράτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε! Το βέβαιο είναι ότι χρειάζονται μεγάλες δόσεις πειθαρχίας και οργάνωσης για να διεκπεραιωθούν. Αλλά εσείς βάζετε πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων από τον εαυτό σας, γιατί γνωρίζετε ότι έχετε τα φόντα να αντεπεξέλθετε. Η επιμονή σας θα αποδώσει τα μέγιστα και σύντομα θα αρχίσετε να υλοποιείτε ακόμα και τα πιο τολμηρά όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το νιώθετε ότι οι συνθήκες γύρω σας έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Αυτή είναι η ευκαιρία σας για να επιλύσετε όλα τα θέματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Όταν θα τα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας, εμπεδώστε το μάθημά σας και μην αφήσετε τίποτα να ξεφύγει ξανά από τον έλεγχό σας. Κάθε πρόβλημα πρέπει να το χειρίζεστε αμέσως, ώστε να μην γίνεται χρόνιο και σας πηγαίνει πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμένατε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Θεωρείτε ότι έτσι θα βελτιώσετε τη ζωή σας, γι’ αυτό η σκέψη τους και μόνο σας χαλαρώνει. Πλέον έχετε τη δύναμη για να εξελίξετε τα όνειρά σας και η στιγμή έχει φτάσει για να δράσετε. Βγάλτε από το περιβάλλον σας όλες τις αρνητικές επιρροές, παραμερίστε τις αμφιβολίες σας. Όσο περισσότερο δυναμισμό επιδείξετε τώρα, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η επιτυχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πάρα πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοικτά αυτή την περίοδο. Με αυτές τις πρακτικές, ρισκάρετε να χάσετε τον έλεγχό τους και να αποτύχετε παταγωδώς. Κάντε μια παύση και βρείτε άμεσα μια φόρμουλα δράσης για να κλείσετε όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείτε. Με ένα βήμα την κάθε φορά θα καταφέρετε να αποσυμφορήσετε την καθημερινότητα και το πρόγραμμά σας. Στη συνέχεια φροντίστε να μην αφήσετε ξανά να σωρευτούν εκκρεμότητες, γιατί αυτό αυξάνει τα επίπεδα του άγχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τελευταίο καιρό κληθήκατε να χειριστείτε περισσότερα θέματα απ’ όσα σας αναλογούν. Αυτός είναι ο λόγος που σας διέπει μια ανυπομονησία, μέχρι να τα ολοκληρώσετε και να φύγει αυτό το βάρος από πάνω σας. Αν και έχετε τα προσόντα να αντεπεξέλθετε, πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Το μόνο που σας χρειάζεται, είναι μια αποδοτική στρατηγική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα άστρα σας ανοίγουν δρόμους για να αρχίσετε να υλοποιείτε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Σύντομα θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά, να ανορθώνεται η αισιοδοξία σας και να ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας. Συνεχίστε με τον ίδιο δυναμισμό, πιάστε γερά το τιμόνι της ζωής σας και προχωρήστε μπροστά. Η φιλοδοξία σας θα είναι η καλύτερη συντροφιά για να φτάσετε μέχρι τον τερματισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές καινούργιες ευκαιρίες θα εμφανιστούν απρόσμενα στον δρόμο σας. Γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και να μην χάσετε καμία, αν θέλετε να προσεγγίσετε ακόμα και τα πλέον τολμηρά σχέδιά σας. Θα βελτιωθεί πολύ η καθημερινότητά σας αν δράσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των δικών σας ανθρώπων αν βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα. Πάντα βοηθά μια δεύτερη γνώμη.

Ετικέτες: