• Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Νοέμβριος15/ 2020

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα θα υπάρξει η δυνατότητα να ξεκινήσει μία καινούργια προοπτική.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά θέματα σας απασχόλησαν έντονα τον τελευταίο καιρό και κάποια από αυτά έχουν ήδη αποδειχθεί δυσεπίλυτα. Αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να τα λύσετε όλα άμεσα. Θα σας βοηθήσει περισσότερο η συνετή μελέτη τους, για να τα χειριστείτε με ένα βήμα κάθε φορά. Η στρατηγική και αντικειμενική προσέγγιση, θα είναι πιο αποτελεσματική στην αναζήτηση διεξόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την περίοδο είστε σε θέση να χειριστείτε τα πάντα. Για κάθε πρόβλημα ή δυσχέρεια που θα προκύψει στην πορεία σας, θα βρείτε λύση με επιμονή και προσήλωση. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε ούτε να πιέσετε καταστάσεις, μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι έχετε τα φόντα να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μια φάση που οι ευχάριστες εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Και σας ενθουσιάζει το γεγονός ότι τα γεγονότα εξελίσσονται πιο αίσια απ’ όσο φανταζόσασταν. Γι’ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πιέζεστε για τίποτα. Έχετε την εύνοια των άστρων για να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος και να σημειώσετε πρόοδο. Κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις και θα δείτε να υλοποιούνται όλοι οι στόχοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάπως μπερδεμένα είναι τα συναισθήματά σας. Γι’ αυτό ευθύνονται οι ταυτόχρονα θετικές και αρνητικές πλανητικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να την αποδεχθείτε και να μην αφήσετε να σας καταβάλει. Εναπόκειται σ’ εσάς να την στρέψετε προς όφελός σας, όλα εξαρτώνται από το πώς νιώθετε και πόσο πρόθυμοι είστε να κάνετε αυτή την προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

Προβληματίζεστε πολύ για το μέλλον σας. Αλλά ακόμα κι αν κάποια πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλατε, μην σπαταλάτε την ενέργειά σας ανησυχώντας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και θα βρείτε λύσεις για όσα καθυστερούν την πρόοδό σας. Σύντομα θα δείτε ότι η προσεκτική οργάνωση θα βάλει τα πάντα στη θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως κάποια πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Αλλά αντί αυτό να σας αποθαρρύνει, πρέπει να αποτελέσει έναυσμα να προχωρήσετε παρακάτω. Πολλοί τομείς θα αρχίσουν να εξελίσσονται, με ευκαιρίες που θα επιτρέψουν να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Ο σωστός σχεδιασμός θα οδηγήσει στην υλοποίηση των ονείρων σας, αρκεί να μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας εκτρέψει από αυτά.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρατεύστε την επιμονή σας. Θα κληθείτε να χειριστείτε αρκετές προβληματικές καταστάσεις, από άτομα και γεγονότα στο περιβάλλον σας. Επιλέξτε να τα βάλετε όλα πρώτα σε σειρά, ώστε να τα επιλύετε χωρίς να καταναλώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια απ’ όσο χρειάζονται. Αν θέσετε προτεραιότητες, είναι βέβαιο ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι τόσα αυτά που έχετε να χειριστείτε, που δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Γι’ αυτό πρώτα απομακρύνετε κάθε αρνητική επιρροή, που μπορεί να σας βγάλει εκτός πορείας. Εστιάστε σε ένα πρόβλημα κάθε φορά, αναζητώντας την πιο θετική λύση για εσάς. Έτσι θα βελτιώσετε τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Παράλληλα, αποφύγετε να κοιτάτε με δυσπιστία τους αξιόπιστους ανθρώπους που έχετε στο πλευρό σας, ξέρετε ποιοι είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν ανά πάσα στιγμή και αυτό είναι ανεκτίμητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στηριχτείτε στην διαπροσωπική επαφή. Η συζήτηση με τους δικούς σας ανθρώπους μπορεί να επιλύσει πολλά προβλήματα, μόλις λάβετε τη βοήθεια και τις συμβουλές τους. Μην αφήσετε τον χρόνο να κυλά, χωρίς να διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας. Όσο πιο καλά οργανωθείτε τώρα και τις για τις επόμενες μέρες, τόσο πιο ενθαρρυντική θα είναι η εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραμείνετε δραστήριοι και αποφασιστικοί. Έχετε χαράξει μια αποδοτική πορεία και κάθε κίνηση φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τίποτα δεν μπορεί να σας βγάλει εκτός σχεδίου, όσο έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Διαθέτετε τη δύναμη να χειριστείτε ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα, όσο επίμονα κι αν φαντάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θαυμάσια νέα έρχονται και σας προσεγγίζουν. Όσα προκύψουν, σίγουρα θα τονώσουν τη διάθεσή σας και θα αποδείξουν την αξία της επιμονής και της υπομονής. Είναι γεγονός ότι έχετε περάσει πολλές δυσκολίες αλλά αντέξατε, ακόμα κι όταν πολλοί σας συμβούλευαν να τα παρατήσετε. Τώρα τους αποδεικνύετε πόσο άδικο είχαν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Μια ειλικρινής επαφή μαζί τους, θα βοηθήσει να βελτιωθεί η διάθεση αλλά και η οπτική σας για τα πράγματα. Η ισορροπία είναι καίριο εργαλείο για να αρχίσετε να προοδεύετε. Και όσο κλείνετε εκκρεμότητες με αποφασιστικότητα, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα νιώθετε.

Ετικέτες: