• Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Avatar
Peristeri News
Σεπτέμβριος13/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα φροντίστε το σπιτικό, την οικογένεια και τα συναισθήματά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Έχετε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και η τύχη είναι με το μέρος σας. Όχι μόνο θα προχωρήσετε προς την υλοποίηση όλων των στόχων σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να λάμψετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πολλές πληροφορίες και τα γεγονότα αυτής της περιόδου μπορεί να σας έχουν φέρει στα όριά σας. Δεν πρέπει να ενδώσετε σε αυτό το δικαιολογημένο αίσθημα αδυναμίας. Μην αφήσετε να πάνε χαμένοι οι κόποι που έχετε καταβάλει ως τώρα. Λίγη ξεκούραση και περισσότερη επιμονή και ψυχραιμία, θα σας βοηθήσουν να αποσυμπιεστείτε και επαναφορτιστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε γεμάτοι ζωτικότητα και δημιουργικότητα. Τώρα μπορείτε να πάρετε και πάλι τα ηνία των θεμάτων σας, προκειμένου να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία θα συμβάλλουν στην επίτευξη όλων των στόχων σας. Δράστε μεθοδικά και διπλωματικά, αξιοποιήστε τη λογική στη λήψη αποφάσεων. Μόνο έτσι θα αποφύγετε να υπάρξουν διαφωνίες και προβλήματα με άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη γαλήνη σας ενδέχεται να διακόψουν κάποια προβλήματα που θα προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν όλα αποκτήσουν δυσμενείς προοπτικές, είναι βέβαιο ότι θα μελαγχολήσετε, γι’ αυτό φροντίστε να μην ενδώσετε σε ένα τέτοιο κλίμα, που θα εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο σε όσα έχετε σε εξέλιξη. Πρέπει να αποφασίσετε ρεαλιστικά ότι θα στηριχτείτε μόνο στις δικές σας απόψεις και το ένστικτό σας. Αυτά δεν θα σας απογοητεύσουν.

ΛΕΩΝ

Έχετε κινηθεί σε μεγάλες ταχύτητες για πολύ καιρό τώρα. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να νιώθετε λίγο ταλαιπωρημένοι και χωρίς διάθεση. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι καλύτερη οργάνωση. Στήστε το πρόγραμμά σας με το βλέμμα στο μέλλον, για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις. Με εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, μπορείτε να ανασυνταχθείτε και να βρείτε τις πιο αποδοτικές τακτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η περίοδος ενδέχεται να είναι κάπως δύσκολη, βρίσκεστε σε μια φάση που βλέπετε τα περισσότερα θέματα με αρνητική ματιά, κάτι που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Από εσάς εξαρτάται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά, για να συνειδητοποιήσετε πόσο μεγάλη απόσταση έχετε διανύσει.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες καινούργιες αποκαλύψεις θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Να είστε προετοιμασμένοι για κάθε εξέλιξη, αλλιώς μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Να ξέρετε ότι οι καινούργιες συνθήκες που θα διαμορφωθούν, θα είναι καλύτερες από τις προηγούμενες. Επιστρατεύστε την εσωτερική σας δύναμη σε κάθε περίπτωση και να χειρίζεστε ένα θέμα κάθε φορά για να μην εξαντληθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για ανατρεπτικές και δυναμικές αποφάσεις. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και πρέπει να ανταποκρίνεστε εξίσου γρήγορα. Μην αφήσετε την έξαρση της αδρεναλίνης και τη συνεχή πίεση να καταπονήσουν τις αντοχές σας. Να κάνετε συχνά διαλείμματα και να φροντίζετε να χαλαρώνετε, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Οι διαπροσωπικές επαφές θα σας ανανεώσουν τη διάθεσή και θα οδηγήσουν σε εξαιρετικές νέες ιδέες. Κάντε όλες τις αλλαγές που απαιτούνται και κλείστε κάθε εκκρεμότητα, για να μπει πλέον η ζωή σας σε πιο αίσια πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα διαφαίνεται κάπως νεφελώδης, γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να κινηθείτε με προσοχή και διακριτικότητα, αν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Χρειάζεστε ψυχραιμία, για να αξιολογήσετε τις πραγματικές διαστάσεις των θεμάτων που σας απασχολούν. Αρκεί λίγος χρόνος αυτοσυγκέντρωσης για να καθαρίσετε τις σκέψεις σας. Ορίστε τα επόμενα βήματά σας και χειριστείτε ένα θέμα κάθε φορά, για να στρέψετε το κλίμα προς όφελος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες εξελίξεις πρόκειται να τονώσουν τη χαρά και την ανανέωσή σας. Είναι η στιγμή που πρέπει να ορμήσετε μπροστά, σε στόχους και φιλοδοξίες που διστάζατε να διεκδικήσετε ως τώρα. Έχετε όλα τα προσόντα για να οργανωθείτε άρτια και να χειριστείτε κάθε εμπόδιο άμεσα. Έτσι δεν θα αφήνετε εκκρεμότητες και θα φτάσετε πιο κοντά στην πραγμάτωση των ονείρων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρόγραμμά σας μπορεί να ανατραπεί. Κάποια γεγονότα ίσως να σας αναστατώσουν και να θέσουν καθυστερήσεις ή εμπόδια στην πορεία σας. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε, είναι να απελπιστείτε. Αν παραμείνετε ψύχραιμοι, θα βρείτε την κατάλληλη για να αναδειχθείτε νικητές σε κάθε περίσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε καθετί που σας προκύπτει γι’ αυτό χάνετε τις ρεαλιστικές διαστάσεις των πραγμάτων και αγχώνεστε. Αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και καλύτερη απ’ αυτό που νομίζετε. Μην δραματοποιείτε τα πράγματα και επιστρατεύστε την πίστη στις ικανότητές σας. Με το μυαλό και τα ταλέντα σας, μπορείτε να χειριστείτε κάθε πρόβλημα με την σταθερότητα και ισορροπία που χρειάζεται.

Ετικέτες: