• Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος04/ 2019

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα επιλύστε προβλήματα.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα στη γραμμή εκκίνησης. Ευκαιρίες θα σας προσεγγίσουν από κάθε πλευρά, αναμενόμενη και μη. Είναι πολλές οι προτάσεις και οι προσφορές που θα σας γίνουν, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, πρώτα μελετήστε όλα τα δεδομένα μέχρι να τα κατανοήσετε πλήρως. Πάντως το μέλλον διαγράφεται αίσιο και η ατμόσφαιρα γύρω σας θα εξομαλυνθεί, χωρίς πολλή προσπάθεια από πλευράς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρασυρθείτε από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη με την έναρξη της νέας εβδομάδας, που είναι ιδανική για το ξεκαθάρισμα πολλών καταστάσεων. Ειδικά στην προσωπική σας ζωή, μια ειλικρινής συζήτηση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τα δεδομένα του παρόντος. Αφιερώστε χρόνο στο να θέσετε προτεραιότητες σε όλα τα θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα. Έτσι θα έχετε σύντομα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, για να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δικοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν τη βοήθειά σας στην αρχή της εβδομάδας. Μην τους γυρίσετε την πλάτη, προστρέξτε και αφιερώστε τους τον χρόνο που πρέπει. Φυσικά θα χρειαστεί να θέσετε προτεραιότητες και να οργανωθείτε καλύτερα, προκειμένου να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Ωστόσο, έχετε την τύχη με το μέρος σας για να σημειώσετε πρόοδο, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Μπορείτε να έχετε άρτια αποτελέσματα σε ό,τι θελήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και τη λογική σας στην αρχή της εβδομάδας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να χειριστείτε τις πολλές απαιτήσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Πορευτείτε στην πορεία που έχετε χαράξει, διατηρήστε ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και μην χάνετε την επαγρύπνησή σας. Καταπνίξτε επί του παρόντος μια τάση φυγής, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αποδράσεις.

ΛΕΩΝ

Δεν πρέπει να πιέζετε τον εαυτό σας πέρα από τα όριά του. Ασχολείστε με πολλές αχρείαστες λεπτομέρειες και σπαταλάτε ενέργεια στην ανάγκη σας να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα. Επίσης, οι υπερβολές και οι δραματοποιήσεις δεν ενισχύουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας συνέργειες… Στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας τα άστρα σας καλούν να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν αυτόνομα για λίγο. Με ρεαλιστική ματιά θα δείτε τα αίσια αποτελέσματα και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μια ατμόσφαιρα δράσης ανοίγει η εβδομάδα για εσάς. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει με την αρνητική του ενέργεια. Θα υπάρξουν πολλά σχόλια μέσα στο οικείο περιβάλλον σας… Αλλά αν τους δώσετε σημασία, θα σας εκνευρίσουν και θα καταλήξετε σε συγκρούσεις. Προτιμήστε να αγνοήσετε όσα τεκταίνονται γύρω σας, ειδικά σε σχέση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΖΥΓΟΣ

Επανέρχεστε συνεχώς στις ίδιες συζητήσεις που δεν καταλήγουν σε κάποιο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό την καινούργια εβδομάδα επιλέξτε συνειδητά να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, ακόμα κι αν γύρω σας επικρατεί χάος. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, για να απελευθερωθείτε και να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας δημιουργικά. Μόνο έτσι θα επιφέρετε ξανά την ισορροπία στο περιβάλλον σας, για να απολαύσετε σύντομα τους καρπούς των κόπων σας. Οι δικοί σας άνθρωποι θα σταθούν στο πλευρό σας, για να ξεκουραστείτε και να αποβάλετε την ένταση. Η κοινωνικότητα θα σας χαρίσει πολλούς καινούργιους συμμάχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε για πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην προσέγγιση των ονείρων σας. Το μόνο που χρειάζεστε στην έναρξη της νέας εβδομάδας, είναι να είστε πιο οργανωμένοι και πιο αισιόδοξοι. Οι προσδοκίες σας είναι εφικτές αλλά πρέπει να φροντίσετε το επικοινωνιακό σας δίκτυο. Η ενδυνάμωση των σχέσεών σας με συνεργάτες και συναδέλφους, θα βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Η στήριξη που θα λάβετε θα ξεπεράσει και τη φαντασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλοι οι τομείς της ζωής σας μπαίνουν σε αίσια πορεία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έχετε καταθέσει τον τελευταίο καιρό. Με το άνοιγμα της νέας εβδομάδας, το κλείσιμο παλιών υποθέσεων και εκκρεμοτήτων θα σας έχει χαρίσει ένα αίσθημα χαράς και ανακούφισης. Διατηρήστε αυτό το κλίμα και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό, με βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Να σκέφτεστε με σύνεση το κάθε επόμενο βήμα και μην αναλαμβάνετε πιο πολλά απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Έτσι θα βρίσκεστε πάντα πιο μπροστά από τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πιέζεστε να διατηρήσετε τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Την καινούργια εβδομάδα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν αποδεχθείτε τη ροή των γεγονότων. Επιλέξτε να παραμείνετε ψύχραιμοι και συνεπείς και να μην προκαλείτε εντάσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συγκεντρωθείτε, χωρίς να απομακρύνεστε από τους ανθρώπους που νοιάζονται για την ευημερία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε να έχετε παγιδευτεί σε ένα αδιέξοδο και τα προβλήματα φαντάζουν βουνό; Το να μην βλέπετε αποδοτικές λύσεις στο άμεσο μέλλον, αποτελεί μια πιεστική κατάσταση που απαιτεί στρατηγική. Ασχοληθείτε με το στήσιμό της στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Πρέπει να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά και να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας μέχρι να αρχίσει να αποδίδει αποτελέσματα. Μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας, μην παρασυρθείτε από λόγια και παραινέσεις τρίτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γοητεία και ο δυναμισμός σας εκτοξεύονται στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Τώρα καλείστε να κρατήσετε αποστάσεις από τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και άλλα άτομα που έχετε κοινές απόψεις. Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας, με το μέλλον να διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε. Αρκεί να τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να βρείτε την πιο αισιόδοξη οπτική για τα πράγματα

Ετικέτες: