• Τρίτη, 31 Μάρτιος, 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Peristeri News
Φεβρουάριος17/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα δεν πρέπει να χαθείτε στις σκέψεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, αναζητάτε την προσωπική σας πρόοδο, προκειμένου να εξελιχθείτε και να ξεφύγετε από καταστάσεις που έχουν βαλτώσει. Ίσως να λάβετε πολλά «εφόδια» από ένα ταξίδι, που σκέφτεστε καιρό αλλά δεν είχατε καταφέρει να πραγματοποιήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να πάρετε ένα ρίσκο με μια συναισθηματική πρόκληση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε σε μια πολύ σημαντική εβδομάδα για τη ζωή σας, οι συζητήσεις και οι επαφές θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε όποια προβλήματα υπάρχουν στις σχέσεις με τους άλλους. Προσεγγίστε περισσότερο τους φίλους και την οικογένειά σας. Αν και τα επαγγελματικά θέματα θα είναι πιεστικά, η καλή σας διάθεση θα βοηθήσει να αντεπεξέλθετε. Να παραμείνετε ελαστικοί και δεκτικοί, μην κάνετε άστοχες και βιαστικές κινήσεις. Απολαύστε τη θέρμη και την ασφάλεια που πλανάται στην ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ανέλπιστο δυναμισμό θα μπείτε στην καινούργια εβδομάδα, αυτός θα σας επιτρέψει να βάλετε προτεραιότητες και να ολοκληρώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τη διαύγεια και την οξύνοια που θα σας διέπει. Αυτή η ανάγκη για κινητικότητα θα φέρει αίσια αποτελέσματα, ενόσω είστε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι. Η εποχή ενδείκνυται και για καινούργια ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιρετικά αποδοτική αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα, θα είστε γρήγοροι στη σκέψη και τη δράση, κάτι που θα αντισταθμίσει την όποια πίεση το χρόνου. Είναι η ιδανική περίοδος για να κλείσετε εκκρεμότητες και να θέσετε σε καλύτερους ρυθμούς όσα σας απασχολούν. Θα συναντήσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε πρόοδο, με θετικά αποτελέσματα. Να εμπιστεύεστε τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου, διαθέτουν πολύτιμη εμπειρία για τα εγχειρήματά σας.

ΛΕΩΝ

Η καινούργια εβδομάδα χαρακτηρίζεται σπουδαία για εσάς, θα καταφέρετε να συντονίζετε την ταχύτητα με τον στόχο σας, που είναι η εξέλιξη όλων των θεμάτων σας. Δεν αρκείστε πλέον στον σχεδιασμό και τη διαχείρισή τους, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τα επιπλέον βήματα. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευμετάβλητη, με την αναζήτηση της επόμενης πρόκλησης. Η διάθεσή σας ευνοεί να πάρετε κάποιο ρίσκο και σε προσωπικό επίπεδο, να πειραματιστείτε με το ταίρι σας ή μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραμερίστε την ανασφάλειά σας, αυτή είναι η συμβουλή των άστρων για την καινούργια εβδομάδα, προκειμένου να βελτιώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτές θα κυριαρχήσουν τώρα, με προσπάθειες εξομάλυνσης διαφορών και διαφωνιών. Επίσης, θα αφιερώσετε χρόνο για να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους με δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Έτσι θα ενδυναμώσετε τη σχέση σας και θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Αρκετά με την μετριότητα, είναι καιρός να προχωρήσετε παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Με μια σημαντική ώθηση θα ανοίξει η νέα εβδομάδα για εσάς, τώρα θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε αλλά και να προχωρήσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Με σχεδιασμό, πειθαρχία και αυτοέλεγχο, μπορείτε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα. Οι ιδέες σας θα βρουν ευήκοα ώτα, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη διαύγειά σας. Να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και θα βρείτε τα κίνητρα που χρειάζεστε. Παράλληλα, κλείστε τα αφτιά σας σε σχολιασμούς και κουτσομπολιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έντονο δυναμισμό ανοίγετε τη νέα εβδομάδα, σε σημείο να δράτε παρορμητικά. Διατηρήστε υπό έλεγχο τον αυθορμητισμό σας για να έχετε και τον έλεγχο κάθε ρίσκου. Η εξωστρέφεια είναι αρκετή για να προσεγγίσετε τους δικούς σας ανθρώπους. Δώστε περισσότερη σημασία σε σχέσεις και συνεργασίες που έχουν αποδειχθεί πολύτιμες ως τώρα. Παρά την κούραση που ίσως νιώσετε, η ικανοποίηση θα σας παράσχει την απαραίτητη ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπαίνετε σε μια σημαντική εβδομάδα, τα πάντα είναι πιθανά στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, αρκεί να μην έχετε αναστολές. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να βιώσετε μια καινούργια περιπέτεια. Καμία πρόκληση ή φόρτος εργασίας δεν θα μειώσει την αποφασιστικότητά σας να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις και μην βιάζεστε να παίρνετε αποφάσεις. Πάρτε τα ηνία της ζωής σας και θα απαλλαγείτε από όσα σας πίεζαν ως τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μπόλικη όρεξη για δράση μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα, θέλετε να κλείσετε επιτέλους θέματα που σας έχουν κουράσει και έχουν βαλτώσει. Θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες, με τη γνώση και την εμπειρία σας. Οι σχέσεις και οι συνέργειες σας βελτιώνονται και τα σχέδιά σας ανακτούν και πάλι ταχύτητα. Η αρμονία που θα επικρατήσει και στην προσωπική σας ζωή, θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές επιρροές έχουν στόχο εσάς αυτή την εβδομάδα, δεν θα είστε ήρεμοι, γιατί θα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και αναζήτηση. Είναι πολλά τα θέματα που χρειάζονται χειρισμό, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε άρτιο σχεδιασμό. Έχετε τα φόντα να κάνετε πολλά σημαντικά βήματα, αρκεί να παραμείνετε ψύχραιμοι. Σας αναμένουν πολλές επαφές, ακόμα και με άτομα που έχετε να δείτε καιρό. Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο σε σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία, ο δυναμισμός σας είναι αρκετός για να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, προκειμένου να εξελιχθείτε ως άτομα. Μπορείτε να αντλήσετε πολλές γνώσεις από τις μετακινήσεις σας. Και αν δεν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι, είναι πιθανό να προκύψει τις επόμενες μέρες. Να ξέρετε ότι οι δικοί σας άνθρωποι θα αποτελέσουν πηγή δύναμης και έμπνευσης για εσάς.

Ετικέτες: