• Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Peristeri News
Peristeri News
Νοέμβριος16/ 2020

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σας ανοίγει με μια ατμόσφαιρα επιθεώρησης. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να κοιτάξετε με ρεαλιστική ματιά τη ζωή σας και τους τρόπους που προσεγγίζετε τους στόχους σας. Η διαδικασία θα βοηθήσει να απελευθερωθείτε από κάθε ξεπερασμένη τακτική που δεν φέρνει πλέον τα επιθυμητά αποτέλεσμα. Είναι καιρός να κάνετε πιο στιβαρά τα θεμέλιά σας, πάνω στα οποία θα οικοδομηθούν οι επιτυχίες σας. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα τονώσει την ταχύτητα διεκδίκησης των ονείρων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας λαμβάνουν αίσια ώθηση με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Σας αναμένει μια αύξηση ή προαγωγή, αλλά δεν πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και να κάνετε λάθη ή να πέσετε σε παγίδες. Πατήστε γερά τα πόδια στο έδαφος, παραμείνετε ρεαλιστές και επιστρατεύστε τη σοφία και το αλάνθαστο ένστικτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με πρόθεση να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αν νομίζετε ότι οι μεγάλες προσπάθειές σας δεν έχουν φέρει αποτελέσματα μέχρι τώρα, τα άστρα σας διαβεβαιώνουν ότι είστε πιο κοντά στους στόχους απ’ όσο νομίζετε. Γι’ αυτό μην τα παρατάτε και χαραμίσετε τον κόπο που έχετε καταβάλει, κάποιες εκκρεμότητες αποτελούν εμπόδιο και εξαντλούν την ενέργειά σας. Απαλλαγείτε από όλες, κάνοντας όσα δεν τολμούσατε στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα θα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Γι’ αυτό η αντίδρασή σας πρέπει να είναι εξίσου καίρια, για να μην σας ξεφύγει ο έλεγχος των καταστάσεων. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην αφήσετε να επικρατήσει το άγχος ή τα νεύρα σας. Μην φτάσετε στο σημείο να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Αν εστιάσετε στη λογική και τη σύνεση, όλα θα πάνε μια χαρά.

ΛΕΩΝ

Είστε γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Αξιοποιήστε αυτή την ώθηση για να βάλετε σειρά σε όλα τα θέματά σας και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας. Μην κάνετε υποχωρήσεις και μην βιάσετε τις καταστάσεις, με αργά και σταθερά βήματα θα αντεπεξέλθετε σε όλα. Να ξέρετε ότι πολλά άτομα θέλουν να σας προσφέρουν τη στήριξή τους γιατί νοιάζονται. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο θετικό και ευδιάθετο απ’ όσο νομίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν τον τελευταίο καιρό, είναι λογικό κάποιες να σας έχουν ταράξει ή να σας έχουν βγάλει από την αρχική πορεία σας. Αλλά η νέα εβδομάδα θα σας παράσχει τις ευκαιρίες να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τις δυνάμεις σας. Εστιάστε στους στόχους σας και παραμείνετε ψύχραιμοι, για να χειριστείτε τα πάντα καίρια και λογικά. Έτσι θα βάλετε ξανά τη ζωή σας σε τάξη για να αρχίσετε να χαλαρώνετε.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα είστε από τα πλέον κοινωνικά πλάσματα. Αλλά στην αρχή της εβδομάδας πρέπει να κάνετε μια παύση «κοινωνικότητας», για να στραφείτε στην ψυχή σας. Είναι καιρός να αντιληφθείτε τη θέση σας, σε σχέση με τις τακτικές που ακολουθείτε και ποια είναι η καλύτερη στρατηγική για το μέλλον σας. Φυσικά, δεν πρέπει να καθυστερήσετε τόσο σε αυτή τη διαδικασία που να γίνετε ερημίτες, επιστρέψτε γρήγορα στην εξωστρεφή πτυχή σας, για να παραμένετε σε επαφή με τις εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θεωρούσατε κάποια θέματα λυμένα και περασμένα; Στην αρχή της εβδομάδας επιστρέφουν και μπορεί να επιφέρουν κάποιο χάος, αλλά μην πανικοβληθείτε, γιατί είναι η ευκαιρία να τα κλείσετε δια παντός. Στο εξής φροντίστε να μην παραμερίζετε ή να αμελείτε πράγματα, τίποτα δεν εξαφανίζετε από μόνο του. Να χειρίζεστε το καθετί όταν προκύπτει. Κατευνάστε λίγο και τις παρορμήσεις σας αυτή την περίοδο, για να μην υποσκάπτουν τις αποφάσεις και την πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες δυσχέρειες εμφανίζονται στα κανάλια επικοινωνίας σας στην αρχή της εβδομάδας. Ίσως νιώσετε ανασφαλείς ή αβέβαιοι για όσα λέτε και ακούτε, αν δεν υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, αποφύγετε με κάθε τρόπο συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαφωνίες ή παρεξηγήσεις. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να υιοθετήσετε διπλωματική στάση, για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της περιόδου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα σας ανοίγει με αρκετά ήρεμη και ευχάριστη χροιά. Αξιοποιήστε τη για να τονώσετε την αισιοδοξία σας και να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην σας πιέσει τίποτα. Αυτή η ανανεωτική οπτική προς άτομα και καταστάσεις, θα σας υποδείξει την πορεία σας για το μέλλον. Ξέρετε πλέον τι θέλετε και τι τεκταίνεται γύρω σας και μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπαίνει με εξαιρετικές προοπτικές. Σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις που θα σας γεμίσουν χαρά. Με αυτή την ατμόσφαιρα, μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις και να στήσετε νέες στρατηγικές για την υλοποίηση των στόχων σας. Μην αμφιβάλετε στιγμή για τον εαυτό σας, έχετε τα άστρα στο πλευρό σας για να πετύχετε ό,τι θελήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πίεση της καθημερινότητας θα χαλαρώσει αισθητά με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Θα έχετε αρκετό δυναμισμό και αισιοδοξία για να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Περάστε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας και ακούστε τα προβλήματα τους, για να προσφέρετε βοήθεια όπου μπορείτε. Αλλάξτε όσες πρακτικές δεν αποδίδουν και εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας, για να αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους.

Ετικέτες: