• Δευτέρα, 6 Απρίλιος, 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Peristeri News
Μάρτιος16/ 2020

Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα εστιάστε σε όσα χρειάζονται προσοχή.

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή σας πρόκειται να πάρει ανέλπιστα αίσια στροφή με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Καλωσορίστε τις θετικές εξελίξεις με ανοικτές αγκάλες, αλλά κρατήστε όσο μπορείτε υπό έλεγχο τον ενθουσιασμό σας. Οι βιαστικές κινήσεις ή απερίσκεπτες κινήσεις τώρα, μπορεί να επιφέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Θα είναι κρίμα να καταστρέψετε όσα οικοδομήσατε με κόπο, γι’ αυτό να σκέφτεστε διπλά πριν πράξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα με επαναστατική διάθεση, τώρα θα καταφέρετε να κάνετε πολλές από τις αλλαγές που λαχταράτε εδώ και καιρό. Αυτή η ορμή θα σας επιτρέψει να ξεκολλήσετε από κάποιες καταστάσεις που δεν σας άφηναν να προχωρήσετε παρακάτω. Θα κατακλύζεστε από ικανοποίηση, όσο θα απελευθερώνεστε από όσα δεν λειτουργούν πλέον στη ζωή σας. Αξιοποιήστε το ορθό κριτήριό σας και θα πάρετε τις πιο άρτιες αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην διστάσετε να διεκδικήσετε όσα θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Από την αρχή της αυτή η εβδομάδα απαιτεί να μην αποδεχθείτε τίποτα λιγότερο από αυτό που λαχταρά η ψυχή σας. Επειδή το δικαιούστε, η πλανητική ατμόσφαιρα θα σας δώσει την αίσια οπτική που χρειάζεστε. Αδράξτε την ευκαιρία αυτής της ώθησης για να κάνετε ουσιαστικές και μακροχρόνιες αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια εριστική και ενοχλητική ατμόσφαιρα θα σας περιβάλλει στην αρχή της εβδομάδας. Αλλά εσείς δεν φαίνεται να επηρεάζεστε ιδιαίτερα κι αυτή είναι η ευχάριστη είδηση. Τώρα θα μάθετε και πράγματα που δεν γνωρίζατε, τα οποία αρχικά θα σας αναστατώσουν. Ωστόσο, θα το ξεπεράσετε γρήγορα. Τολμήστε να ρισκάρετε με κάτι που θέλετε αλλά δεν θεωρούσατε εφικτό. Η τύχη είναι με το μέρος σας, προκαλέστε τη αγοράζοντας έστω ένα λαχείο.

ΛΕΩΝ

Ανοίγετε την εβδομάδα ιδιαίτερα αισιόδοξοι και αποφασιστικοί, τα επίπεδα ορμής και αυτοπεποίθησής σας είναι αρκετά, για να σημειώσετε πιο εύκολα πρόοδο σε κινήσεις που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Είναι σημαντική προσθήκη το γεγονός ότι οι δικοί σας άνθρωποι θα σταθούν στο πλάι σας και πάλι, καθώς η αγάπη τους είναι αναμφισβήτητη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εύνοια των άστρων στο πλευρό σας ανοίγετε τη νέα εβδομάδα, τώρα θα δείτε τα πράγματα με εντελώς διαφορετική οπτική και θα καταφέρετε να βάλετε σε κίνηση πολλά σχέδιά σας. Στοχεύετε στο να διεκπεραιώσετε όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείτε από τη λίστα σας. Αποφύγετε τις βιαστικές και ανεύθυνες κινήσεις και θα διατηρήσετε την πορεία που θα υλοποιήσει όλα όσα αποζητάτε.

ΖΥΓΟΣ

Είναι υπέροχη η ατμόσφαιρα που ανοίγει την καινούργια σας εβδομάδα, τα πράγματα θα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει, άρα έχετε το περιθώριο να χαλαρώσετε κάπως και να απολαύσετε την ευχάριστη διαδρομή. Ό,τι κι αν στοχεύσετε, θα το επιτύχετε ως δια μαγείας και ο ενθουσιασμός σας συνεχώς θα αυξάνεται. Με τα άστρα στο πλευρό σας, τώρα θα απελευθερωθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Η εξάλειψη των προβλημάτων στην καθημερινότητα, θα σας φέρει πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παρελθόν ξεπροβάλλει το άσχημο πρόσωπό του και πάλι, οι πόρτες που έχετε αφήσει ανοικτές στο παρελθόν είναι η αιτία που μένετε συνεχώς πίσω. Όσο δεν επιλύετε τα θέματα αλλά συνεχίζετε να τα κρύβετε κάτω από το χαλί, θα τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Τώρα πρέπει να χειριστείτε με αποφασιστικότητα τα σκοτεινά μυστικά σας, για να απαλλαγείτε από αυτά μια και καλή. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω, όσο δύσκολο κι αν σας φαντάζει αρχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την καινούργια εβδομάδα θα αρχίσετε να επιλύετε προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει για καιρό. Το πιο θετικό στοιχείο σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι θα μπορέσετε να αποσυμπιεστείτε και να χαλαρώσετε κάπως. Έτσι θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και δεν θα αφήσετε ξανά τον πανικό να σας καταβάλει. Δεν πρέπει να σας διαφύγουν άλλες καίριες ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη. Με λογική και σύνεση θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού όλα τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά θα κυλήσουν πιο αίσια απ’ όσο φαντάζεστε στη νέα εβδομάδα, η ενέργεια και ο δυναμισμός θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τους στόχους σας παρακάτω. Πρέπει να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας θέματα, καθώς κάποιες υποχρεώσεις χρίζουν άμεσης διευθέτησης. Όσο πορεύεστε με προγραμματισμό και συνέπεια, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αρχή της καινούργιας εβδομάδας είναι ιδανική για λίγη ενδοσκόπηση. Δώστε περισσότερη σημασία στο μέσα σας, γιατί πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά ζητούμενα σας. Μετά θα μπορέσετε να καθορίσετε και την πορεία που θα ακολουθήσετε στο εξής. Θα έχετε πιο ξεκάθαρη οπτική και αρκετή αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε τους στόχους σας. Κλείστε εκκρεμότητες και αξιοποιήστε την εύνοια της τύχης για να κερδίσετε όσα σας αξίζουν. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν είναι στο πλάι σας και θα σας παράσχουν όση στήριξη χρειαστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ.

Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας προκειμένου να υλοποιήσετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Έχετε όλα τα φόντα για να σημειώσετε επιτυχία. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας.

Ετικέτες: