• Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Τέλος ο Κ. Μπογδάνος από τον ΣΚΑΪ

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος05/ 2017

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα για τον ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ύστερα από τη χθεσινή αναφορά του στον πρωθυπουργό και τη συγγνώμη που ζήτησε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Από τη διεύθυνση του σταθμού διαμηνύθηκε στον παρουσιαστή ότι δεν πρέπει να κάνει άλλη αναφορά στο χθεσινό περιστατικό, στο οποίο ενεπλάκη και το Μαξίμου, με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες βράδυ, καταγγέλλοντας τον δημοσιογράφο και χαιρετίζοντας την απόφαση του ΣΚΑΪ να ζητήσει συγγνώμη.

Ο ίδιος φέρεται να διαφώνησε και έτσι αποχώρησε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τελικώς απομακρύνθηκε με απόφαση της διοίκησης του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής, άλλωστε, είχε επιμείνει από χθες βράδυ, καθώς με αναρτήσεις του στo Facebook είχε εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του με την ανακοίνωση του σταθμού και υποστήριξε ανοιχτά όσα είχε πει από το μεσημέρι στην εκπομπή του.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα συνεργασία».

Την εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» παρουσιάζει σήμερα ο Νίκος Υποφάντης, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει ως προσωρινός αντικαταστάτης για τη θερινή περίοδο. Ο κ. Υποφάντης μετέφερε τι του είπε ο απολυθείς συνάδελφός του, λίγα λεπτά πριν πάρει τη θέση του στην εκπομπή: «Είδα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πριν μπω στο στούντιο και μου είπε, έτσι είναι, η ζωή συνεχίζεται!» είπε χαρακτηριστικά

Ετικέτες: ,