• Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Τέλη κυκλοφορίας για να μένουμε σπίτι ασφαλείς

Peristeri News
Peristeri News
Φεβρουάριος18/ 2021

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται σε αυτή τη χώρα με καθημερινές παραστάσεις μέσα από τη ζωή όπως για παράδειγμα η υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας.

Από τη μια μας συνιστούν συνεχώς να μένουμε σπίτι και μας απαγορεύουν την κυκλοφορία για κάποιες ώρες της μέρας ενώ όπως διαδίδεται το lockdown παρατείνεται.

Από την άλλη μέχρι τις 26 του μήνα οι ιδιοκτήτες οχημάτων καλούνται να καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2021 και ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται να πηγαίνει για μέσα Μαρτίου.

Ρωτάμε λοιπόν του υπεύθυνους του Υπουργείου Οικονομικών και των λοιπών υπηρεσιών που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις.

Είναι δυνατόν να καλούν τους πολίτες να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας και μάλιστα τα ίδια ποσά με την περσινή και προπέρσινη χρονιά;

Και αναφερόμαστε στη φετινή χρονιά αφού υπάρχει το «δεδικασμένο» της περσινής χρονιάς που μας έκλεισε την περισσότερη διάρκεια στα σπίτια μας.

Τελικά μήπως θα πρέπει να γίνει μια επανεξέταση της κατάστασης και να επανέλθει το Υπουργείο με μια πιο δίκαιη απόφαση όσον αφορά τα τέλη κυκλοφορίας του 2021.

Αναμένουμε να δούμε αν την τελευταία βδομάδα του μήνα θα υπάρξει βουβαμάρα από τους ιθύνοντες της Οικονομίας της χώρας και κατ’ επέκταση τους Κυβερνώντες.

Ετικέτες: