• Σάββατο, 15 Αυγούστου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Στον Θ. Παπαχριστόπουλο η έδρα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος14/ 2019

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος παίρνει οριστικά την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των σταυρών που είχε ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης δεν ανέτρεψε την αρχική μέτρηση και έτσι ο κ. Παπαχριστόπουλος κερδίζει την έδρα με 13.912 σταυρούς, έξι περισσότερους από τον κ. Κουρουμπλή.

Π. Κουρουμπλής: Διαψεύδει ότι έχασε την έδρα

Διαψεύδει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ότι έχασε την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, υποστηρίζοντας ότι η ανακαταμέτρηση των σταυρών δεν έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζεται, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και πέντε κουτές με βρεγμένα ψηφοδέλτια και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.

Ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνει ο Σκαι, ανέφερε ότι οι έξι σταυροί με τους οποίους προηγείται ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν είναι αποτέλεσμα της νέας καταμέτρησης αλλά πρόκειται για αποτέλεσμα της αρχικής καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.

Διευκρίνισε πως ούτως ή άλλως θα προσφύγει στο εκλογοδικείο γιατί έχουν βρεθεί πολλά δικά του ψηφοδέλτια ανυπόγραφα από τους δικαστικούς εκπροσώπους, αλλά και για τις κουτές που βρέθηκαν βρεγμένες.