• Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Συνεχίζονται οι αναμορφώσεις σχολείων στο Περιστέρι (photos)

Avatar
Peristeri News
Νοέμβριος16/ 2019

Εμφανής είναι η αλλαγή της εικόνας σε σχολικά κτίρια στο Περιστέρι με τις αναμορφώσεις να έχουν και συνέχεια.

Είναι γνωστό ότι τα προβλήματα στα σχολεία δεν σταματούν ποτέ αφού τόσο η παλαιότητα των κτιρίων όσο και οι πολύ χαμηλές επιδοτήσεις από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις δεν βοηθούν. Ωστόσο ο Δήμος Περιστερίου με τους λίγους αλλά φιλότιμους εργαζόμενους των υπηρεσιών καταφέρνει να αναμορφώνει την εικόνα τους σε αντίθεση με σχολεία άλλων Δήμων που διαθέτουν μάλιστα και λιγότερο αριθμό κτιρίων.

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τις εργασίες που γίνονταν στο 5ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου στο Λόφο Αξιωματικών, με τις εργασίες σε ένα από τα παλαιότερα σχολικά κτίρια της πόλης να ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες.

Οι εργασίες που γίνονται αφορούν σοβάτισμα, βάψιμο και μικρότερες εργασίες στους εξωτερικούς χώρους των κτιρίων ενώ πριν από μερικές μέρες ολοκληρώθηκε η αναμόρφωση και του 3ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου πλησίον του Δημοτικού Σταδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PeristeriNews.gr οι αναμορφώσεις των σχολείων θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα σε άλλα σχολικά κτίρια που χρειάζονται εργασίες.