• Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στον πριγκιπικό γάμο

Peristeri News
Απρίλιος29/ 2011

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον αποδίδουν.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον αποδίδουν και το δίκτυο των μέσων μαζικής μεταφοράς έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί ικανοποιητικά μεταφέροντας τα πλήθη των Βρετανών και των τουριστών που επιθυμούσαν να δουν από κοντά την τελετή αλλά και τους διάσημους καλεσμένους, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λονδίνου είπε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις στο κέντρο της πόλης.

Όμως στα νοτιοανατολικά της βρετανικής πρωτεύουσας συνελήφθησαν δύο άνδρες και μία γυναίκα με την κατηγορία της “συνωμοσίας” για διατάραξη της ειρήνης.

Οι τρεις συλληφθέντες λέγεται ότι σκόπευαν να αποκεφαλίσουν ομοιώματα μελών της βασιλικής οικογένειας.

Άλλος ένας άνθρωπος, που η αστυνομία τον χαρακτηρίζει “γνωστό αναρχικό”, συνελήφθη τη νύχτα στο Κέιμπριτζ.

Περίπου 5000 αστυνομικοί έχουν αναλάβει να εφαρμόσουν τα μέτρα ασφαλείας και να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή απειλή, από αναρχικούς μέχρι ισλαμιστές.

“Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής”, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση για το μέγεθος του πλήθους.

Λίγοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Τραφάλγκαρ Σκουέρ, όπου το πλήθος παρακολουθούσε τις εξελίξεις από γιγαντοοθόνη, και ύψωσαν πανώ διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στο δημόσιο τομέα και την αποστολή Βρετανών στρατιωτών στο εξωτερικό.