• Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος, 2020

Συμφώνησαν να τα ξαναπούν οπαδοί και διοίκηση στον ΓΣ Περιστερίου

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Ιούνιος02/ 2017

Πράξη έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΓΣ Περιστερίου, αλλά και απλοί φίλοι της ομάδας να την πρόθεσή τους να συγκεντρωθούν στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους στα όσα ακούγονται και γράφονται για την προοπτική συγχώνευσης με τον Φάρο Κερατσινίου.

Περίπου 250-300 άτομα βρέθηκαν στο πέριξ του γηπέδου και ζήτησαν να μιλήσουν με κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης, αλλά δεν ήταν κανείς παρών και έτσι ζήτησαν να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον πρόεδρο του τμήματος, Φίλιππο Κώτση.

Η επιθυμία τους έγινε πράξη και τα είπαν με τον κύριο χρηματοδότη της ομάδας, με τους οπαδούς να του τονίζουν ότι δεν θα δεχθούν την προοπτική συγχώνευσης, πόσω μάλλον να μπει… χέρι στο όνομα του ΓΣ Περιστερίου, ενώ ζήτησαν καθαρές εξηγήσεις για το τι σκέφτεται η δική τους πλευρά.

Από την πλευρά του, ο Φίλιππος Κώτσης ανέφερε ότι για τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση που θα λαμβάνει υπ’ όψιν όλα τα θέματα που έχουν θίξει οι οπαδοί ενώ δεν δίστασε να πει ότι αν το πρόβλημα είναι εκείνος, τότε θα παραιτηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, διοίκηση και οπαδοί συμφώνησαν να τα ξαναπούν από κοντά και μάλιστα άμεσα.