• Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Στ. Πέτσας: Η Οδύσσεια των Ελλήνων παρατάθηκε για να γίνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός

Peristeri News
Peristeri News
Αύγουστος21/ 2019

Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στη σημερινή παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

«Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει – με κάθε τρόπο – στην καρέκλα του Πρωθυπουργού» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσθέτει: «και για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δις ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δις ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115».

Ο κ. Πέτσας επισημαίνει πως εξαιτίας της περιπέτειας που έζησαν επί της προηγούμενης κυβέρνησης, οι Έλληνες αποδοκίμασαν στις εκλογές τον κ. Τσίπρα.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για κινδυνολογία, καθώς «εύχεται να παρθούν μέτρα, μήπως και κερδίσει πολιτικούς πόντους στην πλάτη των Ελλήνων».