• Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2020

Στη Σίφνο η Σκάρλετ Γιόχανσον

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος29/ 2017

Στην Σίφνο βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον, σύμφωνα με πληροφορίες από το προηγούμενο Σάββατο, και παρά τη διακριτική στάση που κράτησε, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη.

Οι ιδιοκτήτες γνωστού fish bar στον Πλατύ Γιαλό, έμειναν έκπληκτοι όταν η χολιγουντινή σταρ εμφανίστηκε μπροστά τους το βράδυ της Πέμπτης.

Η Σκάρλετ είχε ένα δείπνο στο εστιατόριο και απόλαυσε τα πιάτα του μενού που επιμελείται ο σεφ Γιώργος Σαμοϊλης.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της. Όταν της ζήτησαν λοιπόν, μία αναμνηστική φωτογραφία, η Σκάρλετ Γιόχανσον δεν τους χάλασε το χατήρι και πόζαρε μαζί τους.

 

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, η ηθοποιός φορούσε ένα αέρινο λευκό φόρεμα, ήταν ελαφριά μακιγιαρισμένη και είχε πιάσει τα μαλλιά της πίσω. Παρά την απλότητα της, δεν έχασε καθόλου από τη λάμψη της.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media του εστιατορίου και οι ιδιοκτήτες δηλώνουν «γοητευμένοι» μαζί της.

«Γοητευμένοι από τη Scarlett Johansson. Ήταν τιμή μας και χαρά μας που είχε ένα δείπνο μαζί μας», ήταν τα λόγια των ανθρώπων του εστιατορίου που συνόδευσαν τη φωτογραφία της ηθοποιού.

Αυτή είναι και η μοναδική φωτογραφία της Γιόχανσον από τη Σίφνο. Η ηθοποιός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στα social media από το νησί, για ευνόητους λόγους.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσες μέρες ακόμη θα βρίσκεται στη Σίφνο, αν θα επιστρέψει στις ΗΠΑ ή αν θα ταξιδέψει και σε άλλα ελληνικά νησιά.