• Κυριακή, 21 Ιούλιος, 2019

Στα τέλη Απρίλη έτοιμη η αναβάθμιση στο γηπέδου Ηφαίστου (photos)

Peristeri News
Μάρτιος18/ 2019

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο Ηφαίστου με τις προβλέψεις ολοκλήρωσης να κάνουν λόγο για τα τέλη Απρίλη.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες τοποθετήθηκε ο νέος και σύγχρονος χλοοτάπητας ενώ ολοκληρώθηκαν και βοηθητικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Υπενθυμίζουμε ότι το γήπεδο έκλεισε για εργασίες αναβάθμισης της Κυριακή 13 Ιανουαρίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα έργα προχωρούν πολύ γρήγορα και θα ολοκληρωθούν εκτός απροόπτου τις μέρες του Πάσχα.

Μετά την τοποθέτηση του χλοοτάπητα οι εργασίες θα επικεντρωθούν στην αναβάθμιση του φωτισμού, των αποδυτηρίων και της εξέδρας στο γήπεδο της πόλης μας.

Πρόκειται για ένα ακόμα έργο που στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο Περιστέρι, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Περιστερίου και η αξία του θα φτάσει στις 820.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 550.000 ευρώ και από πόρους του Δήμου Περιστερίου για το επιπλέον ποσό των 270.000 ευρώ.