• Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος, 2020

Στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων

Peristeri News
Ιανουάριος01/ 2011

Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας.

Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος, όταν οι δημοσιογράφοι του επισήμαναν πως προκάλεσε αίσθηση το μήνυμά του, σημείωσε ότι είπε αυτά που αισθάνεται και αυτά που πρέπει να γίνουν.

Σε ερώτηση αν φοβάται κοινωνικές αντιδράσεις, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι παρόλο που υποφέρουν τα ασθενέστερα στρώματα του ελληνικού λαού, έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

“Πρέπει να βαδίσουμε αυτό το δρόμο. Και βλέπετε γι’αυτό και έχουν μια επιμονή, που είναι ό,τι θαυμάζω. Αλλά από την άλλη μεριά επειδή έχω περάσει κι εγώ δύσκολες περιόδους στη ζωή μου, ο ελληνικός λαός τις αντιμετώπισε αυτές τις περιόδους με μεγάλο θάρρος και με την ελπίδα ότι το αύριο θα είναι καλύτερο”, συνέχισε και τόνισε: “Και νομίζω ότι αυτό γίνεται και σήμερα, παρόλο που οι κρατούντες πρέπει οπωσδήποτε να διευκολύνουν αυτή την ανοχή που τους δίνει ο ελληνικός λαός. Και όταν λέω να διευκολύνουν είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσουν οικονομικά, τουλάχιστον, τα χαμηλότερα εισοδήματα”.