• Πέμπτη, 9 Ιουλίου, 2020

Στήριξε την αγορά στο Περιστέρι το Ε.Ε.Α. – Διανομή αντισηπτικών και μασκών (video)

Avatar
Peristeri News
Ιούνιος05/ 2020

Σε διανομή εκατοντάδων αντισηπτικών και προστατευτικών μασκών στο Περιστέρι προχώρησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Με την παρουσία του προέδρου του ΕΕΑ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου αλλά και του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη από νωρίς το πρωί της Παρασκευής μέλη του ΔΣ και εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου μοίρασαν υλικά προστασίας.

Η διανομή ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Ιεροθέου και συγκεκριμένα στην τοπική αγορά της γειτονιάς μεταξύ των οδών Αγίου Ιεροθέου, Σικάγου, Ιωαννίνων και άλλων.

Στο πλαίσιο της στήριξης των επαγγελματιών το Επαγγελματικό Επιμελητήριο μοίρασε μάσκες και αντισηπτικά σε όλα τα καταστήματα είτε αυτά αφορούσαν εμπόριο είτε εστίαση με τους εκπροσώπους του να περνάνε πόρτα-πόρτα το κάθε μαγαζί.

Σ. Σταυρούλιας: To Ε.Ε.Α. στέκεται συνεχώς δίπλα στους ελέυθερους επαγγελματίες

Για το πλαίσιο της στήριξης του ΕΕΑ στις επιχειρήσεις και τη δράση της δωρεάν διανομής αντισηπτικών μίλησε στο PeristeriNews.gr ο πρόεδρος της επιτροπής λογιστών του ΕΕΑ και μέλος του Δ.Σ., Σπύρος Σταυρούλιας.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυρούλια οι δράσεις του επιμελητηρίου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας και γενικότερα στην Αττική.