• Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020

Στήνεται… η «Παραμυθένια Πολιτεία»

Avatar
Peristeri News
Δεκέμβριος16/ 2010

Θα λειτουργεί από αύριο στην 1η Παιδική Χαρά (Π. Τσαλδάρη & Φλέμινγκ)

Ο Δήμος Περιστερίου και φέτος στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δίνει γιορτινό χρώμα στην πόλη, μεταμορφώνοντας την 1η Παιδική Χαρά (Π. Τσαλδάρη & Φλέμινγκ) σε «Παραμυθένια Πολιτεία».

Λόγω της οικονομικής κρίσης, φέτος ο Δήμος προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων, ωστόσο, διατηρώντας χαμηλό το οικονομικό κόστος και χωρίς να προκαλεί τους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η «Παραμυθένια Πολιτεία» θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2011, κατά τις ώρες 11:00 έως και τις 21:00, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν δωρεάν με το πολύχρωμο καρουσέλ.

Στον εξωτερικό χώρο της 1ης Παιδικής Χαράς θα έχουν αφετηρία δύο εορταστικά τρενάκια, που θα μεταφέρουν και φέτος τα παιδιά και τους γονείς σε μια μαγική βόλτα στη στολισμένη πόλη.

Παράλληλα, υπό την αιγίδα του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της πόλης πραγματοποιούν εορταστικές εκδηλώσεις στο θέατρο «Πολιτών», όπου οι γονείς, συγγενείς και φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να τα καμαρώσουν και να τα επιβραβεύσουν με το θερμό τους χειροκρότημα.

Ξεχωριστή νότα και φέτος δίνει από τις αρχές του Δεκεμβρίου ο εορταστικός φωτισμός σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές δίνοντας αυτή τη δύσκολη εποχή ένα χαρμόσυνο μήνυμα.

Επίσης, στα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα δοθεί μια διαφορετική λάμψη ομορφιάς και αισθητικής με τη νέα πλατεία μπροστά στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης, καθώς και με τη νέα πλατεία «Λουτρών», που ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος της χρονιάς στο τρίγωνο των οδών Π. Τσαλδάρη, Κώστα Βάρναλη και Παρασκευόπουλου.

Δύο μεγάλες πλατείες εντυπωσιακές, φωτεινές και καταπράσινες, έργα που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη από την «Αττικό Μετρό», χωρίς ο Δήμος Περιστερίου να επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ.