• Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Σκότωσε το αφεντικό και την οικογένεια του επειδή τον απέλυσαν!

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος27/ 2011

Ισόβια κάθειρξη σε σερβιτόρο που σκότωσε την οικογένεια του αφεντικού του, ανάμεσα τους ήταν και ένα βρέφος, γιατί τον απέλυσαν.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από ισραηλινό δικαστήριο σερβιτόρος που σκότωσε το αφεντικό του και πέντε μέλη της οικογένειάς του – ανάμεσα τους και ένα βρέφος.

Αναλυτικότερα, το 2009 ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου απέλυσε τον Ντάμιαν Κέρλικ κατηγορώντας τον ότι έκλεβε αλκοόλ. Οργισμένος με την απόλυση του ο Κέρλικ ζλητησε από την σύζυγο του που εργαζόταν στο ίδιο εστιατόριο να κλέψει τα κλειδιά του σπιτιού του εστιάτορο, κάτι που εύκολα έκανε.

Ο Ντάμιαν Κέρλικ κατάφερε αργά τη νύχτα να μπει στο διαμέρισμα του πρώην εργοδότη του, όταν η οικογένεια κοιμόταν και δολοφόνησε έξι άτομα χτυπώντας με μανία με μαχαίρι.

Τον Νοέμβριο το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 39χρονο Κέρλικ για τη στυγνή δολοφονία του πρώην αφεντικού του, της συζύγου του, των δύο παιδιών τους, ηλικίας τεσσάρων μηνών και τριών ετών, και των παππούδων. Σήμερα το δικαστήριο του επέβαλε έξι φορές ισόβια και έτσι δεν θα αποφυλακιστεί ποτέ. Η σύζυγος του εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης 13 ετών για συνέργεια στο έγκλημα.