PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πρώην ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες


Το ισπανικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε σήμερα στο πένθος μετά την τραγική είδηση ότι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην πόλη Ουτρέρα.

Ο 36χρονος Ρέγιες υπήρξε από τα μεγαλύτερα ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου για αρκετά χρόνια, πραγματοποιώντας σπουδαία καριέρα σε ισπανικές ομάδες αλλά και στην Άρσεναλ.

Ο Ρέγιες έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στην γενέτειρα του και την τραγική είδηση για τον θάνατο του Ισπανού, επιβεβαίωσε και η Σεβίλλη, ομάδα με την οποία συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Ισπανός εξτρέμ.

Όπως προαναφέραμε ο Ρέγιες έκανε σπουδαία καριέρα με την ομάδα της Σεβίλλη αλλά αγωνίστηκε και σε Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρντομπα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ο Ισπανός είχε αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Άρσεναλ.

Σεβίλη: «Ο αγαπημένος μας σταρ σκοτώθηκε»

Την είδηση του θανάτου του Ρέγες επιβεβαίωσε η πρώην ομάδα του, η Σεβίλη, όπου ο εκλιπών έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο. Το tweet των Ανδαλουσιάνων αναφέρει: «Δεν θα μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε χειρότερα νέα. Ο αγαπημένος μας σταρ, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

 

Ο Ρέγιες ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλης, όπου σιγά-σιγά έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, της οποίας, μάλιστα, έγινε και αρχηγός!

Στην ομάδα που τον ανέδειξε αγωνίστηκε οκτώ χρόνια. Πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση τριών Europa League, ενώ αργότερα ένα πρωτάθλημα με την Άρσεναλ, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, με την Ατλέτικο δύο Europa League και ένα Super Cup και με την Μπενφίκα ένα Κύπελλο Πορτογαλίας.

Παράλληλα, στη σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του χρίστηκε 21 φορές διεθνής με την Εθνική Ισπανίας, με την οποία πέτυχε 4 γκολ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment