• Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Σε 25 μέρες ολοκληρώνεται το νέο ταρτάν στο γήπεδο Περιστερίου (photos)

Avatar
Peristeri News
Ιούλιος19/ 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες του PeristeriNews.gr σε 25 μέρες ολοκληρώνεται το νέο ταρτάν στο γήπεδο Περιστερίου που θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο.

Όλο αυτό το διάστημα από τις 20 Μαΐου πραγματοποιούνται καθημερινά εργασίες ώστε η υλοποίηση του έργου να γίνεται στις 10-15 Αυγούστου.

Η αρχή έγινε με το σκάψιμο και την απομάκρυνση του παλιού ταλαιπωρημένου τάπητα όπως σας είχαμε ενημερώσει και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού.

Την προηγούμενη βδομάδα έπεσε η πρώτη στρώση ασφάλτου και μονωτικού υλικού και αναμένεται η επόμενη φάση που θα σηματοδοτεί και την τελική λίγο πριν την ολοκλήρωση.

Η τελική φάση εμπεριέχει την τοποθέτηση του ταρτάν που θα είναι σε μπλε χρώμα, σε αυτό του Ατρομήτου, και της διαγράμμισης των διαδρομών.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι θα πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ταρτάν ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα ανεβάσει το επίπεδο άθλησης των παιδιών που προπονούνται καθημερινά εκεί.

Η κατασκευή του έργου γίνεται από το επενδυτικό πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” και αντικαθιστά τον τάπητα που είχε τοποθετηθεί το 2001.