• Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Σε ρόλο καουμπόυ ο Johnny Depp

Peristeri News
Peristeri News
Μάρτιος15/ 2011

O Johnny Depp θα υποδυθεί τον Tonto, τον Ινδιάνο πιστό σύντροφο του περίφημου Lone Ranger στην ομώνυμη ταινία του Gore Verbinski

O Johnny Depp θα υποδυθεί τον Tonto, τον Ινδιάνο πιστό σύντροφο του περίφημου Lone Ranger στην ομώνυμη ταινία του Gore Verbinski.

Η σύγχρονη εκδοχή του «Lone Ranger», του μοναχικού καουμπόη τιμωρού που ξεκίνησε από το ραδιόφωνο την δεκαετία του ’30 και αγαπήθηκε στην τηλεόραση δύο δεκαετίες μετά, θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη και θα θυμίζει κάτι από «Δον Κιχώτη» σε γουέστερν.

«Θα κάνω τον Δον Κιχώτη από την οπτική γωνία του Σάντσο Πάντσα», δήλωσε ο Verbinski στους «Los Angeles Times» και εξήγησε για ποιό λόγο ο Depp είναι καταλληλότερος για τον ρόλο: «Τα πάντα είναι ο Tonto.

Δεν θα πω την ιστορία που ξέρουν όλοι», ανέφερε, προσθέτοντας πως ο ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε χαρακτήρες τουλάχιστον ιδιόρρυθμους.

Στο remake του «Lone Ranger», ο μασκοφόρος ήρωας θα εμφανίζεται να τα έχει χαμένα και ο ερυθρόδερμος ιπποκόμος του θα είναι εκείνος που θα τον επαναφέρει στον σωστό τον δρόμο.