• Κυριακή, 31 Μαΐου, 2020

Ρήξη στις σχέσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξης Κελάφα (video)

Avatar
Peristeri News
Οκτώβριος31/ 2012

Έντονοι διάλογοι μεταξύ Ψυρόγιαννη, Μουκουβίνα και Πλέστη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου.

Ερώτημα σχετικά με την ανάθεση που έγινε για ελαστικά έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 25 Οκτωβρίου προς τη Διοίκηση ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Στέλιος Μουκουβίνας.

Το ερώτημα του κ. Μουκουβίνα προήλθε από σχετική ανάρτηση που είχε γίνει σε κάποια blog και αφορούσε κάποια αυτοκίνητα του γκαράζ.

Αφού στην αρχή το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, θέλοντας να καταλάβει σε ποιο μέσο είχαν γίνει οι συγκεκριμένες αναρτήσεις στη συνέχεια θέλησε να τοποθετηθεί επί προσωπικού ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Ηλίας Ψυρόγιαννης.

Ο κ. Ψυρόγιαννης θεώρησε την ερώτηση που υπέβαλλε ο κ. Μουκουβίνας λανθασμένη μιας και οι δυο ανήκουν στην Οικονομική Επιτροπή και τον προέτρεψε σε έντονο ύφος να την πάρει πίσω.

Αφού η τοποθέτηση του κ. Ψυρόγιαννη τέλειωσε, ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης Αλέκος Πλέστης επιτέθηκε φραστικά στον κ. Ψυρόγιαννη λέγοντας του ότι δεν αξίζει να κάθεται στη θέση της αντιπολίτευσης και θα ήταν προτιμότερο να ήταν απέναντι με τους διοικούντες.

Δείτε το video από το Δημοτικό Συμβούλιο :