• Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Πρώτες εικόνες από το τρέιλερ του Star Wars: Rogue One

Avatar
Peristeri News
Απρίλιος10/ 2016

Το Star Wars: Rogue One θα έχει να κάνει με μια ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων που προσλαμβάνονται από τη συμμαχία των επαναστατών, προκειμένου να ληστέψουν τα σχέδια για το πιο δυνατό όπλο της Αυτοκρατορίας: το Death Star.

Η Φελίσιτι Τζόουνς θα πρωταγωνιστεί ως στρατιώτης των επαναστατών, ενώ οι Ντιέγκο Λούνα και Ριτζ Αχμεντ θα υποδύονται επίσης τα μέλη της αντίστασης. Ο Μπεν Μέντελσον αναμένεται να παίζει έναν από τους κακούς και ο Τζόναθαν Αρις (από τη σειρά «Sherlock») ενδέχεται να έχει έναν ρόλο στο φιλμ.

Ο Αλεξάντρ Ντεσπλά, και όχι ο Τζον Γουίλιαμς, θα γράψει τη μουσική για το «Rogue One» και χωρίς να είναι ακόμα σίγουρο ποιος θα είναι ο βασικός εχθρός των επαναστατών στην ταινία, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο θρυλικός Darth Vader θα κάνει κάποια εμφάνιση στο έργο.

Το «Rogue One» τοποθετείται χρονολογικά ανάμεσα στο «Star Wars: Επεισόδιο 3 –Η Εκδίκηση των Σιθ» και το τέταρτο επεισόδιο της διαγαλαξιακής εποποιίας, τον «Πόλεμο των Άστρων» του 1977, στην εποχή της Αυτοκρατορίας δηλαδή. Ο Γκάρι Γουίτα και ο Κρις Βάιτζ έγραψαν το σενάριο βασισμένοι σε μια ιδέα του Τζον Νολ.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται στα Pinewood Studios του Λονδίνου και το Star Wars Anthology: Rogue One αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

Ετικέτες: