• Κυριακή, 21 Ιούλιος, 2019

Πρόγραμμα του Θανάση Παφίλη, υποψηφίου περιφερειάρχη με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Peristeri News
Σεπτέμβριος30/ 2010

Παρασκευή 1/10/2010

Κυριακή 3/10/2010

Παρασκευή 1/10/2010

9:00 πμ: Περιοδεία στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Άνω Λιοσίων.

1:30 μμ: Περιοδεία στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων (στο χώρο του ΧΥΤΑ). Συνέντευξη τύπου με θέμα: «Οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής». Στην περιοδεία θα πάρουν επίσης μέρος ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Δήμος Κουμπούρης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Τσιουμπρής.

7:00 μμ: Εκδήλωση – συζήτηση στον Άλιμο, για την περιοχή του Ελληνικού και της παραλιακής ζώνης, την οργάνωση της πάλης του λαού και τις εκλογές. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στη θεατρική σκηνή «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ». Θα παρέμβει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Κατσώτης και θα συμμετέχουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Τάσσος Σταύρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Δουρίδας Χρήστος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Λιάπης Θοδωρής.

Κυριακή 3/10/2010

10:00 πμ: Περιοδεία στην περιοχή του Ωρωπού.

12:00 πμ: Περιοδεία στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ωρωπού. Συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα «Για το περιβάλλον και την ανάπτυξη της περιοχής». Στην περιοδεία θα πάρουν επίσης μέρος ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Μιχάλης Χασιώτης, καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Παντελόγλου και Ιπποκράτης Κοκκινόπουλος.