• Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Πρωτιές στο τένις για το Περιστέρι στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα

Peristeri News
Peristeri News
Οκτώβριος23/ 2020

Σημαντικές επιτυχίες στο τένις για την πόλη του Περιστερίου από τους αθλητές του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου «Γ. Παλάσκας».

Στο 5ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1, που ολοκληρώθηκε στον ΑΣΑ Λάρισας στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2020, η αθλήτρια Μελιτίνη Γεροστάθη ήταν η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά, αφού κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Κ12 στα μονά και τη 2η στα διπλά.

Αντωνία Κουσίου, Μελιτίνη Γεροστάθη, Μελίνα Αλευρά, οι προπονητές Θοδωρής Σταθόπουλος και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Στην κατηγορία Α18 ο Φίλιππος Ζαχιώτης έφτασε στους ημιτελικούς και πήρε την 2η θέση στα διπλά.

Στο Πανελλαδικό για αγόρια και κορίτσια 10 ετών, που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα στις 17-18 Οκτωβρίου, η τενίστρια Βασιλική Λιαγκριδώνη στέφθηκε νικήτρια κατακτώντας την 1η θέση.

Βασιλική Λιαγκριδώνη και ο προπονητής Θοδωρής Σταθόπουλος

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Μοτσάκου που έφτασε στην 8άδα.

Στο 4ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2, που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2020, η τενίστρια Αντωνία Κουσίου κατέκτησε την 1η θέση στα μονά και την 1η στα διπλά στην κατηγορία Κ12.

Παράλληλα, στο Πανελλαδικό που διεξήχθη στην Πετρούπολη, η τενίστριά Μελιτίνη Γεροστάθη πήρε τη 2η θέση στα μονά και την 1η στα διπλά, με συμπαίκτρια την αθλήτρια του ομίλου Μελίνα Αλευρά.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου, συγχαίρει και ευχαριστεί γι’ αυτές τις μεγάλες διακρίσεις τους αθλητές της πόλης μας, τον προπονητή τους Θοδωρή Σταθόπουλο και τους γονείς, που με τη στήριξή τους συμβάλλουν σ’ αυτές τις επιτυχίες.