• Παρασκευή, 16 Νοέμβριος, 2018

Προσφυγή του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη στον Εισαγγελέα

Peristeri News
Νοέμβριος13/ 2017

Όπως είχε προαναγγείλει έτσι και έπραξε ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος λίγο μετά τη μία το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του γραφείου Εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή ο κ. Παχατουρίδης με τη συνοδεία της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου Περιστερίου βρέθηκε αυτοπροσώπως στον Προϊστάμενο Εισαγγελέα του κτιρίου 16 της Ευελπίδων και κατέθεσε το σχετικό έγγραφο ζητώντας να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Με την έξοδο του από Εισαγγελέα Πρωτοδικών ο Δήμαρχος Περιστερίου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Επειδή η αλήθεια δεν φοβάται τον Εισαγγελέα και τη Δικαιοσύνη.

Επειδή και εγώ είμαι ένα από αυτούς που σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω στο φως της αλήθειας, που πηγάζει μέσα από τις έρευνες των Εισαγγελικών Αρχών.

Γι’ αυτό σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος για να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες.

Όσον αφορά κάποιους κομματικούς υπνοβάτες, που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, προσπαθώντας να κομματικοποιήσουν το Δήμαρχο, πρέπει να ξέρουν ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μου και την ακομμάτιστη επιλογή τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε πάντα με την κοινωνία μαζί, κάτω από το φως της αλήθειας”.