• Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Προσφορά των «Fentagin» στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος»

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος31/ 2020

Οι οργανωμένοι οπαδοί Ατρόμητου και Γ.Σ. Περιστερίου έδειξαν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο με την παράδοση τροφίμων στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες η κοινωνική κουζίνα που μαγειρεύει και μοιράζει εκατοντάδες δωρεάν μερίδες σε ανθρώπου που έχουν ανάγκη είχε έλλειψη σε τρόφιμα και χρειαζόταν ενίσχυση από τους πολίτες. Οι Fentagin έπραξαν άμεσα και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία παρέδωσαν στην κοινωνική κουζίνα που βρίσκεται στον Κεραμεικό.

Αν ξέρετε ανθρώπους που πεινάνε, έχουν οικονομικό πρόβλημα ή βλέπετε άπορους οταν βγαίνετε για δουλειά να τους ενημερώσετε πως κάθε μέρα μπορούν να τρώνε στον Κεραμεικό, Μ.Αλεξάνδρου 122 απ’ την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».

Παίρνουν το φαγητό απλά απ’ έξω απ’ τον χώρο τους εκεί σε πακέτο, τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής κατά την παρασκευή του.

Επίσης όποιος επιθυμεί να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια μπορεί να κάνει παραγγελία σε σουπερμάρκετ μέσω ίντερνετ με παράδοση στο χώρο και με τηλέφωνο επικοινωνίας «ο Άλλος Άνθρωπος» 6940882355.

Οι ανάγκες είναι:

Ζυμαρικά

Όσπρια

Ρύζι

Πελτέδες

Πουμαρο

Ελαιόλαδο

Λαχανικά

Μπαχαρικά

Φρούτα

Γάλατα, καφέδες, ζάχαρη

Χαρτοπετσέτες

Ρόλο κουζίνας

Χλωρίνη, οινόπνευμα, γάντια

Ετικέτες: ,