• Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Προβλέψεις για Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Avatar
Peristeri News
Απρίλιος04/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα συναισθηματική φόρτιση.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθάνεστε σήμερα φίλοι Κριοί πως όλα όσα επιθυμείτε και εκείνα που αγαπάτε τόσο στην προσωπική, στην επαγγελματική και την συναισθηματική σας ζωή αμφισβητούνται από κακόβουλα άτομα ή επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν το μένος και τον θυμό σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την ερωτική σας σχέση από πισώπλατα μαχαιρώματα και φρούδες υποσχέσεις, αγκαλιάστε το ταίρι σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ανακτήστε την χαμένη σας αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα αγαπητοί Ταύροι να ελέγξετε λίγο περισσότερο τα πάθη και τα λάθη σας, τις έντονες και εκρηκτικές συζητήσεις με συναδέλφους και με αγαπημένα σας άτομα, κατεβάστε τους τόνους με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, αντλήστε δύναμη και κουράγιο από τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανόν να φέρει πρόσκαιρες διαταραχές στον δεσμό σας, αν δεν αναδιαμορφώσετε τις επιθυμίες και τις ερωτικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην βάζετε φρένο στο κέφι και την ζωντάνια σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, αλλά μην το παρακάνετε κιόλας με τα οικεία πρόσωπα και τους συναδέλφους, μοιράστε το πλατύ και ζεστό σας χαμόγελο οι αδέσμευτοι σε μια τρυφερή, νέα γνωριμία, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αψηφήστε τους ενδοιασμούς και τις ψευτοπροκαταλήψεις οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με όλη την αλήθεια και την εντιμότητα της ψυχής σας, μην αφήνετε περιθώριο σε τρίτα σχόλια να βάζουν τρικλοποδιές στον δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αμφίρροπες όψεις της Σελήνης από το ζώδιό σας αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανόν να σας δημιουργήσουν την διάθεση και την τάση να υπερασπιστείτε τα πιστεύω και τις ιδέες σας με ανυπομονησία, με επιμονή και με επιτακτικό τρόπο, πράγμα που μπορεί να ενεργοποιήσει συγκρούσεις και εντάσεις στο περιβάλλον που κινείστε. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε τα δικά σας όχι στον ερωτικό σύντροφο, να προτάξετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας προκαλώντας μια γλυκιά αναταραχή στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Τονίστε σήμερα φίλοι Λέοντες τις ικανότητες και την δημιουργικότητά σας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, οργανώστε την δουλειά σας με εποικοδομητικό πείσμα και επιμονή, φτιάξτε ένα καλύτερο βιογραφικό ποντάροντας στα προσόντα και τις αρετές σας. Η συναισθηματική σας ζωή αποκτά άρωμα άνοιξης, το ταίρι σας μαγνητίζεται από την λάμψη και την όμορφη εξωτερική σας παρουσία, αφουγκραστείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας, ακολουθείστε την φωνή της καρδιάς, ελέγξτε τα λάθη και τα πάθη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείτε τις άδικες αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες χωρίς τελειωμό αγαπητοί Παρθένοι, απομακρυνθείτε από καταστάσεις και γεγονότα που επηρεάζουν τα νεύρα και τον θυμό σας, γιατί με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό και την αντίθεση με τον Πλούτωνα, ίσως κάποιες σταθερές σας σχέσεις που δεν έχουν σοβαρό υπόβαθρο αρχίζουν να κατεδαφίζονται επικίνδυνα. Προστατέψτε την ερωτική σας ζωή από πισώπλατα μαχαιρώματα και κακόβουλα σχόλια.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως χρειάζεται να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά και επίμονα σήμερα φίλοι Ζυγοί, για να κατακτήσετε τους στόχους και τις επιδιώξεις σας, αρκεί να σκέφτεστε πως η οικονομική και η προσωπική ανταμοιβή που στοχεύετε, δεν θα αργήσουν να σας ικανοποιήσουν. Οι αστρολογικές συγκυρίες είναι σχεδόν βέβαιο πως φέρνουν ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν και πάλι στο προσκήνιο της συναισθηματικής σας ζωής, προσέξτε, ο έρωτας δεν είναι συνήθεια, είναι λάβα που καίει συνέχεια στην καρδιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σιγά σιγά και με σταθερούς ρυθμούς, το παρελθόν έρχεται συνέχεια στις σκέψεις σας και σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, και δεν αποκλείεται καθόλου με την Σελήνη στον Καρκίνο να αναβιώσετε στιγμές επανένωσης με τον άνθρωπο που δοκιμάζει για δεύτερη φορά την τύχη του στην αγάπη μαζί σας. Σκεφτείτε και προβληματιστείτε αν μπορούν να προκύψουν γέφυρες επικοινωνίας και όχι μια πρόσκαιρη κατάσταση που θα σας βάλει σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι δίχως άκρη, ακούστε την καρδιά σας πριν αποφασίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η ιδανική ημέρα για να οργανωθείτε στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις εκείνες, που θα σας οδηγήσουν σε ευνοϊκότερες επαγγελματικές προοπτικές φίλοι Τοξότες. Έχετε πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση σήμερα και αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα γύρω σας πριν ακόμα συμβούν, ελέγξετε τον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες της καρδιάς σας, χαλαρώστε, ηρεμήστε και απολαύστε την φροντίδα, τη στοργή, το πάθος και την ρομαντική διάθεση του ερωτικού σας συντρόφου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει αγαπητοί Αιγόκεροι κάποιες διαμάχες και πρόσκαιρες ρήξεις με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, γι’ αυτό καλό θα είναι σήμερα, να περιορίσετε σε μεγάλο βαθμό την παρορμητικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Μην παρεξηγείστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά με το παραμικρό ατόπημα, μια σημερινή έκρηξη μπορεί να αποτελεί τον προάγγελο σημαντικών και οριστικών εξελίξεων στο άμεσο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναλάβετε σήμερα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που σας αναλογούν φίλοι Υδροχόοι στην δουλειά και την κοινωνική σας καθημερινότητα, δρέψτε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι για μια καινούρια, συναισθηματική γνωριμία. Σκεφτείτε πως ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή γύρω σας, είναι για το συμφέρον σας, διώξτε τις θλιβερές και ηττοπαθείς σκέψεις που επιβαρύνουν τον δεσμό σας. Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε αρκετά καλή φάση, αφού οι όψεις των πλανητών εγγυώνται ένα ρομαντικό κλίμα και αισθησιακό κλίμα.

ΙΧΘYΕΣ

Εστιάστε στα ουσιαστικά και σημαντικά ενδιαφέροντά σας σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, ξεπεράστε τους φόβους και τις ανασφάλειες στην δουλειά σας, αναδείξτε με την δημιουργικότητα και την οργανωτικότητα σας τις ιδέες και τις δεξιότητές σας. Προβληματιστείτε για τις σταθερές αξίες της ερωτικής σας ζωής, ξεκαθαρίστε τα βαθιά σας συναισθήματα για τον άνθρωπο που συντροφεύει τα βήματά σας, συζητήστε με το ταίρι σας, μέσα σε ένα πρόσχαρο αλλά σοβαρό κλίμα τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Ετικέτες: