• Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Προβλέψεις για Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Avatar
Peristeri News
Μάρτιος28/ 2017

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανοίγονται νέες προοπτικές.

ΚΡΙΟΣ

Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας αγαπητοί Κριοί και μια καινούρια, ευχάριστη και δημιουργική περίοδος ανατέλλει για τα επαγγελματικά και προσωπικά σας όνειρα. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να περάσει απαρατήρητη, είτε αυτή αφορά μια προοπτική στην καριέρα σας, είτε έχει να κάνει με την συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων κυρίως. Τα ερωτικά των ζευγαρωμένων είναι ηφαίστειο και λάβα που δεν σβήνει, η σχέση σας έχει ανάγκη από ρομαντική και τρυφερή διάθεση, το ταίρι σας αποζητά την αγκαλιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστα νέα για τα οικονομικά και τα εργασιακά σας έρχονται σήμερα στο προσκήνιο φίλοι Ταύροι, τακτοποιούνται προσωπικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν, ενώ χαρούμενες ειδήσεις φθάνουν και σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι φόβοι και οι ανασφάλειές σας για την ενότητα του δεσμού σας υποχωρούν, μια πρόταση από τον ερωτικό σύντροφο βάζει τέλος στο άγχος και τις αμφιβολίες σας, θυμηθείτε όμορφες στιγμές από το παρελθόν με το ταίρι σας, μην αφήνετε την γκρίνια και την μιζέρια να μαυρίζουν την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε σήμερα με τη Νέα Σελήνη τις υπερβολές και τις πιεστικές τακτικές σε συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα αγαπητοί Δίδυμοι, η τύχη είναι στο πλευρό σας για να βάλετε σε τάξη τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, αλλά και να δελεάσετε το ταίρι σας με μια υπέροχη πρόταση για έξοδο. Οπλιστείτε με θάρρος και αποφασιστικότητα, πάρτε πρωτοβουλίες οι αδέσμευτοι για μια ιδανική γνωριμία, χαρίστε την ζεστασιά και το χαμόγελό σας στο άλλο σας μισό, βελτιώστε την επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας νέος κύκλος αρχίζει στην δουλειά σας, που φαίνεται πως θα εξυπηρετήσει τις φιλοδοξίες και τις κρυφές σας επιδιώξεις φίλοι Καρκίνοι από σήμερα με τη Νέα Σελήνη, μια καινούρια, ευχάριστη και τρυφερή γνωριμία που μπορεί να γίνει η ιδανική σχέση για όσους είσαστε αδέσμευτοι, δελεάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Ακολουθείστε την διαίσθηση και το ένστικτό σας που ενισχύονται ακόμα περισσότερο με τις τρέχουσες πλανητικές συγκυρίες, ακούστε τους χτύπους και τα θέλω της καρδιάς και αποφασίστε.

ΛΕΩΝ

Παραμένετε για μια ακόμα ημέρα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής των συναδέλφων και των προσφιλών σας ατόμων αγαπητοί Λέοντες, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε αυτή την θέση στις συνειδήσεις των γύρω σας, απολαύστε τα προνόμια που σας δίνονται και μην γίνεστε αχάριστοι με τον ερωτικό σας σύντροφο, πιέζοντας για αποφάσεις και επιλογές που δεν μπορεί να σας προσφέρει άμεσα. Πάρτε αισθησιακές πρωτοβουλίες για να καρπωθείτε το πάθος και την αφοσίωση του δεσμού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεται σήμερα να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από απρόοπτες καταστάσεις που πιθανόν να δημιουργηθούν γύρω σας φίλοι Παρθένοι, να μην δίνετε περισσότερη σημασία από αυτήν που αξίζουν οι υποθέσεις που αφορούν την δουλειά σας, να μην εκφέρετε την άποψή σας σε τυχόν κόντρες και καβγάδες που θα είσαστε παρόντες. Αποφύγετε να διαπληκτιστείτε με τον άνθρωπο που συντροφεύει την συναισθηματική σας ζωή, χαμηλώστε τους τόνους και υψώστε την ρομαντική και τρυφερή σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η καλύτερη μέρα για να οικοδομήσετε μια καινούρια αρχή σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας το επιθυμείτε και το έχετε απόλυτη ανάγκη αγαπητοί Ζυγοί, η Νέα Σελήνη στον Κριό τροφοδοτεί τις επιθυμίες και τις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιδιώξεις και τονίζει τα θέλω της καρδιάς σας με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να σας συντροφεύει. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με μια τρυφερή γνωριμία, μην αρνείστε την πρόταση ενός νεογέννητου ειδυλλίου, κάτι πολύ όμορφο ανατέλλει στα ερωτικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καινούριες συνθήκες δημιουργούνται φίλοι Σκορπιοί από σήμερα, στην επαγγελματική σας καριέρα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τα οικονομικά σας αποκτούν προοπτική ανόδου, οι κόποι σας δικαιώνονται, η ατομική σας καταξίωση φέρνει σταθερότητα και σιγουριά και στην συναισθηματική σας ζωή. Μια νεογέννητη, τρυφερή γνωριμία για τους αδέσμευτους, συναρπάζει, ενθουσιάζει και γοητεύει την φλογερή σας λίμπιντο, αποσπά το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, απογειώνει πρωτόγνωρα την μουντή σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δημιουργική ώθηση και ουσιαστική βούληση αποκτάτε σήμερα αγαπητοί Τοξότες με τη Νέα Σελήνη να επηρεάζει θετικά τα νέα ξεκινήματα στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή και παράλληλα να ενθαρρύνει τους αδέσμευτους, να κατακτήσετε ένα καινούριο ειδύλλιο που αποσπά το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό σας. Οι ζευγαρωμένοι ανανεώστε την σχέση σας, πάρτε ουσιαστικές πρωτοβουλίες προσέγγισης στο ταίρι σας, για να αποφορτίσετε την αμήχανη και παγωμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο δεσμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαφέστατη εντολή παίρνετε σήμερα από τη Νέα Σελήνη φίλοι Αιγόκεροι, ανοίξτε τα φτερά σας σε νέα ξεκινήματα είτε αφορούν στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, είτε έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την συναισθηματική σας ζωή. Εμπιστευτείτε τις δημιουργικές σας ικανότητες και την αξιοσύνη σας και κατακτήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και τα όνειρα που κάνετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, γοητέψτε μια υπέροχη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προετοιμαστείτε αγαπητοί Υδροχόοι για σημαντικές και αιφνιδιαστικές συναντήσεις που προκύπτουν στην δουλειά και την προσωπική σας ζωή, για επαφές και συζητήσεις με ανωτέρους και σημαίνοντα άτομα που επηρεάζουν με την γνώμη τους την πρόοδο και την ευημερία σας. Πατήστε γερά στα πόδια σας σήμερα, διαθέτετε την συμπαράσταση των οικείων σας και του ερωτικού σας συντρόφου, έχετε την υποστήριξη της τύχης και των ταλέντων σας, κάντε ένα ανατρεπτικό και ουσιαστικό βήμα στον δεσμό σας.

ΙΧΘYΕΣ

Ανοίγονται δρόμοι στα οικονομικά και τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν σήμερα με τη Νέα Σελήνη φίλοι Ιχθύες, τακτοποιούνται προς όφελός σας εκκρεμότητες από το παρελθόν, δίνονται απαντήσεις και λύσεις σε προσωπικά και συναισθηματικά ζητήματα που επηρεάζουν την ηρεμία και την γαλήνη του δεσμού σας. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους στον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά παράλληλα ακούστε τις ευθύνες και τα λάθη που σας αναλογούν, για να επανέλθει η ισορροπία στην σχέση σας.

Ετικέτες: